Παιχνιδια

καντιοζάχαρη βέργες, των αλιευμάτων τους!

παιχνίδι της xριστούγεννα

καντιοζάχαρη βέργες, των αλιευμάτων τους!

καντιοζάχαρη βέργες, των αλιευμάτων τους! Βαθμολογία: 8/10

καντιοζάχαρη βέργες, των αλιευμάτων τους! παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Υπάρχει μια έλλειψη στην καντιοζάχαρη βέργες του τρέχοντος έτους, και καντιοζάχαρο βέργες πέφτουν από Σάντας έλκηθρο ... Βοήθεια Σάντας "ταράνδων αλιευμάτων μειώθηκε το καντιοζάχαρο βέργες, έτσι ώστε όλοι παραλαμβάνει τους candy ζαχαροκάλαμου φέτος ... Θυμηθείτε τους έλλειψη, ... Δεν θα υπερβαίνει το 8 καντιοζάχαρη βέργες μπορεί να εγκαταλειφθεί. Έτσι, όλα τα αλιεύματα που μπορείτε να ... Χρησιμοποίησε το αριστερό και το δεξί βέλος για να μετακινήσετε το ταράνδων εμπρός και πίσω. Πιάσε το candy βέργες σε Rudolf του αποθέματος ... Λάβετε 25 καντιοζάχαρη βέργες και θα έχετε αρκετά καντιοζάχαρη βέργες για την προμήθεια του υπόλοιπου των λαών Σάντα δεν εξέδωσε παρουσιάζει πολύ!

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 7449 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2405 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 8.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Αξιολόγηση με βάση 272 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 7449 φορές
καντιοζάχαρη βέργες, των αλιευμάτων τους!

καντιοζάχαρη βέργες, Γλυκά Χριστουγέννων, Σάντα, Τάρανδοι,

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται καντιοζάχαρη βέργες, των αλιευμάτων τους! για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται καντιοζάχαρη βέργες, των αλιευμάτων τους!. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται καντιοζάχαρη βέργες, των αλιευμάτων τους! σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας καντιοζάχαρη βέργες, των αλιευμάτων τους! είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται καντιοζάχαρη βέργες, των αλιευμάτων τους! ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

καντιοζάχαρη βέργες, των αλιευμάτων τους!
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239472
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...