Παιχνιδια

Εικόνες των Χριστουγέννων

παιχνίδι της xριστούγεννα

Εικόνες των Χριστουγέννων

Εικόνες των Χριστουγέννων Βαθμολογία: 4/10

Εικόνες των Χριστουγέννων παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αφαιρεί όλα τα αντικείμενα που μπορείτε να εμφανίσετε. Χρησιμοποιήστε το ποντίκι για να κάνετε κλικ στα σύμβολα των Χριστουγέννων. Θα πρέπει να κάνετε κλικ σε δύο ή περισσότερα σύμβολα του ίδιου τύπου για την κατάργησή τους. Ο χρόνος περνάει γρήγορα και προσθέτει μια γραμμή στο κάτω γραμμή κατάστασης όταν τελειώσετε. Το παιχνίδι τελειώνει όταν κάποια στήλη φτάσει στην κορυφή της οθόνης. Υπάρχουν ειδικά κουτιά που θα σας βοηθήσουν. Ένα πολύ εθιστικό παιχνίδι για ένα καλό χρονικό διάστημα αυτά τα Χριστούγεννα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 10586 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1942 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 276 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 10586 φορές
Εικόνες των Χριστουγέννων

Χρησιμοποιήστε το ποντίκι σας για να κάνετε κλικ στα σύμβολα των Χριστουγέννων. Θα πρέπει να κάνετε κλικ σε δύο ή περισσότερα σύμβολα του ίδιου τύπου για την κατάργησή τους. Ο χρόνος περνάει γρήγορα και προσθέτει μια γραμμή στο κάτω μέρος μέχρι να φτάσει στην κορυφή. Στη συνέχεια, το παιχνίδι είναι πάνω! Μπορείτε να σκοράρει περισσότερους πόντους, αν κάνετε κλικ σε σύμβολα μέσα στην πράσινη γραμμή x2. Το παιχνίδι διαθέτει highscores. Ορισμός των Χριστουγέννων σύμβολα. Κλασική αντικείμενα και τις εικόνες της την περίοδο των διακοπών, όπως ένα παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να καταργήσετε τα αντικείμενα που εμφανίζονται στην οθόνη. Με το ποντίκι του υπολογιστή, κάντε κλικ σε κάθε ζεύγος των αντικειμένων, έτσι ώστε να εξαφανιστούν. Θα πρέπει να είναι δύο ή περισσότερα ίση στοιχεία για διαγραφή. Ο στόχος σας είναι να εξαφανιστούν όλα τα πιθανά. Εάν η οθόνη είναι εντελώς γεμάτο θα χάσει το παιχνίδι. Απολαύστε αυτά τα Χριστούγεννα ένα εθιστικό και διασκεδαστικό παιχνίδι για όλες τις ηλικίες.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Εικόνες των Χριστουγέννων για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Εικόνες των Χριστουγέννων. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Εικόνες των Χριστουγέννων σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Εικόνες των Χριστουγέννων είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Εικόνες των Χριστουγέννων ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Εικόνες των Χριστουγέννων
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239472
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...