Παιχνιδια

Χειμώνας και Χριστούγεννα ντύνομαι

παιχνίδι της xριστούγεννα

Χειμώνας και Χριστούγεννα ντύνομαι

Χειμώνας και Χριστούγεννα ντύνομαι Βαθμολογία: 6/10

Χειμώνας και Χριστούγεννα ντύνομαι παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Φόρεμα μέχρι το παιχνίδι όπου θα πρέπει να ντύσει το κορίτσι με τα καλύτερα ρούχα και να είναι αρκετά για τα Χριστούγεννα . Έχουν πολλά κομμάτια του ιματισμού πολύ συνεπής ημερομηνίες των Χριστουγέννων . Τα κλασικά χρώματα των διακοπών είναι το πράσινο και το κόκκινο , αλλά έχετε επίσης καφέ λινό κίτρινο ή μπλε . Θα πρέπει να κάνουν τα ρούχα συνδυασμούς για να πάει όμορφο κορίτσι για απόψε . Θα πρέπει να επιλέξετε το μπότες , εσώρουχα , παπούτσια , κάλτσες , φούστα , παντελόνι , πουκάμισο , περούκα και καπέλο . Όλα τα είδη ένδυσης .

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 12324 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1696 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 426 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 12324 φορές
Χειμώνας και Χριστούγεννα ντύνομαι

Στο χιόνι το χειμώνα πέφτει . Αλλά τα κορίτσια πρέπει να πηγαίνουν αρκετά κάθε μέρα του έτους . Έχετε πολλά ρούχα για να διαλέξετε σε αυτό αποδυτήρια . Φορέστε τα πολύχρωμα ρούχα κόμμα . Έχει κάνει ένα φόρεμα για το μοντέλο το σχήμα μας κάνετε μια βόλτα το χειμώνα . Φορέματα . Κοστούμια . Φόρεμα μέχρι το παιχνίδι . Χριστούγεννα φόρεμα . Οι χρωματιστές κάλτσες που πρέπει να ταιριάζει με τα παπούτσια ή μπότες . Επιλέξτε μια φούστα για το κορίτσι που πηγαίνει καλά με ένα πουκάμισο . Μπορείτε να επιλέξετε το χτένισμα και το χρώμα των μαλλιών για το κεφάλι και έξω από το σετ με καπάκι . Παιχνίδι φόρεμα στο οποίο θα πρέπει να ντύσει το κορίτσι με τα καλύτερα ρούχα και να την αφήσει αρκετά για τα Χριστούγεννα . Έχετε πολλά κομμάτια του ιματισμού για να διαλέξετε.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Χειμώνας και Χριστούγεννα ντύνομαι για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Χειμώνας και Χριστούγεννα ντύνομαι. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Χειμώνας και Χριστούγεννα ντύνομαι σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Χειμώνας και Χριστούγεννα ντύνομαι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Χειμώνας και Χριστούγεννα ντύνομαι ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Χειμώνας και Χριστούγεννα ντύνομαι
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239472
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...