Παιχνιδια

Στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

παιχνίδι της xριστούγεννα

Στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου Βαθμολογία: 5/10

Στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Κλασικό παιχνίδι για τις διακοπές που είναι να βάλει τη διακόσμηση για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να σπάσει τίποτα, όπως και την οικογένεια. Έχετε ένα δέντρο είναι πράσινο, δεν τίποτα. Θα πρέπει να θέσει τα φώτα των Χριστουγέννων, μπάλες, γιρλάντες, στολίδια και το αστέρι στην κορυφή του δέντρου. Δημιουργήστε τόσο όμορφη όσο μπορείτε διακόσμηση. Όπως γίνεται στις διακοπές σε κάθε σπίτι, θα πρέπει να βάλετε τα διακοσμητικά στοιχεία που χρειάζονται ένα κλασικό δέντρο, για να είναι το επίκεντρο όλης της οικογένειας. Το θέση όπου οι δώρα αριστερά για να παραδώσει.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 13873 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1456 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 1556 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 13873 φορές
Στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Δραστηριότητα που θα πρέπει να τεθούν όλα τα στοιχεία του σχεδιασμού ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου. Δείτε τα στολίδια που μπορείτε να βάλετε τα φώτα, φωτισμός είναι πολύ σημαντικό, το οποίο είναι αυτό που το κάνει ελκυστικό. Οι μπάλες και γιρλάντες είναι αυτό που δίνει περισσότερο χρώμα. Τα παιδιά μαθαίνουν από μικρή ηλικία ότι αυτό είναι το κέντρο του εορτασμού, έχει μια ιδιαίτερη θέση στο σπίτι και αυτό είναι που μας δίνονται δώρα. Τώρα μπορείτε να εξασκηθείτε με τη δική σας διακόσμηση σύμβολο των Χριστουγέννων.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86424 ψήφους
Έπαιξε
1238869
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...