Παιχνιδια

Παραδίδει τα δώρα σε 3D

παιχνίδι της xριστούγεννα

Παραδίδει τα δώρα σε 3d

Παραδίδει τα δώρα σε 3D Βαθμολογία: 5/10

Παραδίδει τα δώρα σε 3d παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Όπως Άγιος Βασίλης, που έχει ανατεθεί με την παράδοση των δώρων, ως συνήθως, το βράδυ της Παραμονής των Χριστουγέννων. Θα πρέπει να παραδίδει τα δώρα σε μια πόλη, αλλά ο χρόνος εξαντλείται. Χρησιμοποιώντας ένα ισχυρό έλκηθρο, θα πρέπει να παραδώσει το παρουσιάζει ένα προς ένα. Για να το ελέγξετε, χρησιμοποιήστε τα βελάκια ή τα πλήκτρα WASD. Κάθε σπίτι δείχνει το όνομα του παιδιού και το παρόν που τους αξίζει. Παραμονή στην κορυφή του σπιτιού και πιέστε τον αριθμό που αντιστοιχεί στο δώρο που τους έφερε.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6682 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3435 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 10 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6682 φορές
Παραδίδει τα δώρα σε 3D

Θυμηθείτε ότι υπάρχει ένα χρονικό όριο. Αν παραδώσει όλα τα δώρα για τα παιδιά πριν τελειώσει ο χρόνος, μπορείτε να πάρετε μια ειδική βαθμολογία μπόνους. Είστε έτοιμοι να πάτε; Διοικητικό Συμβούλιο το έλκηθρο!

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Παραδίδει τα δώρα σε 3D για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Παραδίδει τα δώρα σε 3D. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Παραδίδει τα δώρα σε 3D σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Παραδίδει τα δώρα σε 3D είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Παραδίδει τα δώρα σε 3D ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Παραδίδει τα δώρα σε 3D
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239478
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...