Παιχνιδια

Ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

παιχνίδι της xριστούγεννα

Ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Βαθμολογία: 5/10

Ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Ένα δωρεάν νοημοσύνη παιχνίδι γραμμή διασκέδαση και δεξιοτήτων, όπου θα πρέπει να περιστρέψετε τα κομμάτια του καλωδίου και υποδοχές για τις λάμπες για να ολοκληρώσει το ηλεκτρικό κύκλωμα, έτσι ώστε όλοι οι λαμπτήρες ανάβουν ταυτόχρονα. Μπορείτε να παίξετε κάθε φορά που θέλετε να πάρετε την υψηλότερη βαθμολογία, μπορείτε να εγγραφείτε στο τέλος του παιχνιδιού σας.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 18977 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1407 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 772 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 18977 φορές
Ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Χριστούγεννα παιχνίδι, ένα παιχνίδι αστραπή του ικανότητα και παζλ στο οποίο θα πρέπει να ενεργοποιήσετε όλες τις μπάλες χριστουγεννιάτικου δέντρου, που συνδέει το ηλεκτρικό κύκλωμα.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239497
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...