Παιχνιδια

Ρούντολφ λάκτισμα πετούν

παιχνίδι της xριστούγεννα

Ρούντολφ λάκτισμα πετούν

Ρούντολφ λάκτισμα πετούν Βαθμολογία: 4/10

Ρούντολφ λάκτισμα πετούν παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σάντας λίγο βοηθοί έχουν εργαστεί όλο το χρόνο για την προετοιμασία των Χριστουγέννων. Όταν τελικά Santa αφήνει να παραδώσει τα δώρα, τα elves κεφάλι προς τα κάτω στο snowfields με τον Ρούντολφ ταράνδων να παίξουν το αγαπημένο τους παιχνίδι: Kick ν 'Fly! 1: Χρησιμοποιήστε το ποντίκι για να ξεκινήσει και να κάνετε κλικ στόχο την elf. Έχετε τρεις προσπαθεί σε κάθε παιχνίδι. 2: Αν και στον αέρα, κάντε κλικ ξανά για να κλάνω και να αποκτήσουν επιπλέον ύψος. 3: Ο στόχος είναι να συγκεντρώσει όσες χριστουγεννιάτικα στολίδια του δυνατού, το οποίο σας δίνει 10 μονάδες το καθένα. Μπορείτε επίσης να λάβετε 1 μονάδα ανά όροφο αναπήδηση. Συμβουλή: Αν είναι να προχωρήσουμε προς ένα εμπόδιο, κλάνω να ξεφύγουμε από αυτό!

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 13745 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1313 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 762 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 13745 φορές
Ρούντολφ λάκτισμα πετούν

Δράση, Σκοποβολή, Αθλητισμός, Rudolph, κλωτσιά, πετούν, Σάντα, Χριστούγεννα, ο στόχος, πυροβολούν,

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Ρούντολφ λάκτισμα πετούν για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Ρούντολφ λάκτισμα πετούν. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Ρούντολφ λάκτισμα πετούν σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Ρούντολφ λάκτισμα πετούν είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Ρούντολφ λάκτισμα πετούν ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Ρούντολφ λάκτισμα πετούν
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239424
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...