Παιχνιδια

Άγιος Βασίλης στην πόλη

παιχνίδι της xριστούγεννα

Άγιος Βασίλης στην πόλη

Άγιος Βασίλης στην πόλη Βαθμολογία: 6/10

Άγιος Βασίλης στην πόλη παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Απλώστε πάνω από τις στέγες των σπιτιών στην πόλη μαζεύοντας και αφήνοντας τα μπισκότα και τα πακέτα δώρων μέσα καμινάδες. Σάντα μπορεί να φέρει πολλά δώρα πίσω του, αλλά μπορεί να τους αφήσει μόνο σε ένα τζάκι. Άγιος Βασίλης πρέπει να παραδώσει όλα τα δώρα και τα μπισκότα πριν την ανατολή του ήλιου. Μην αγγίζετε τις κεραίες τηλεόρασης και να είστε προσεκτικοί με τα πουλιά, ο οποίος θα προσπαθήσει να κλέψει τα μπισκότα και τα δώρα. Επιπλέον, υπάρχουν γράμματα σοκολάτα: συλλέγει τα γράμματα S, I, N και T για να πάρετε μια επιπλέον ζωή. Είναι ένα παιχνίδι πλατφόρμας, όπως το Mario Bros.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 41929 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 424 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 4656 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 41929 φορές
Άγιος Βασίλης στην πόλη

Εάν ολοκληρωθεί μέσα σε δύο λεπτά, θα έχετε χρόνο για ένα μπόνους επίπεδο. Αναζήτηση στις στέγες είναι πολύ επικίνδυνη: ο Άγιος Βασίλης δεν θα κρατήσει μια πτώση και η οροφή μπορεί μερικές φορές να είναι πολύ ολισθηρό. Πλατφόρμα παιχνίδι με τον Άγιο Βασίλη στην οποία κάθε στοίβα επισημαίνεται με έναν αριθμό (απαιτείται αριθμός μπισκότα) και ένα χρώμα (το χρώμα του δώρου). Συλλέξτε τα δώρα και να αφήσει κάθε πακέτο, όπου ανήκει, θα δείτε το χρώμα. Συλλέξτε τα μπισκότα και άλλα βραβεία στην πορεία ως ένα επιπλέον μπόνους παιχνίδι.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Άγιος Βασίλης στην πόλη για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Άγιος Βασίλης στην πόλη. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Άγιος Βασίλης στην πόλη σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Άγιος Βασίλης στην πόλη είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Άγιος Βασίλης στην πόλη ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Άγιος Βασίλης στην πόλη
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239500
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...