Παιχνιδια

Παραδώστε τα δώρα του Αϊ Βασίλη

παιχνίδι της xριστούγεννα

Παραδώστε τα δώρα του Αϊ Βασίλη

Παραδώστε τα δώρα του Αϊ Βασίλη Βαθμολογία: 7/10

Παραδώστε τα δώρα του Αϊ Βασίλη παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Είναι παραμονή Χριστουγέννων και ο Άγιος Βασίλης πηγαίνει πολύ αργά για να παραδώσει τα δώρα σε όλους, κι έτσι έχει ζητήσει από εσάς για βοήθεια και θα πρέπει να ρίξει τα δώρα στο σωστό μέρος. Θα πρέπει να βοηθήσει σε αυτές τις πόλεις που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Με τα βέλη οργή ​​κινείται το έλκηθρο προς όλες τις κατευθύνσεις, και τα πλήκτρα ASDF θα ρίξει ανάλογα δώρα. Θυμηθείτε πατήστε δώρο όταν αναζητούν έλκηθρο περνάει πάνω από την κάλτσα. Ένα βασικό αντιστοιχεί σε μωβ χρώμα, το μπλε S, D και F για πράσινο σε κίτρινο. Στο χέρι σας είναι ότι όλα τα παιδιά έχουν το δώρο τους.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 10035 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2061 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 206 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 10035 φορές
Παραδώστε τα δώρα του Αϊ Βασίλη

Πετάξτε για τα Χριστούγεννα να παραδώσει όλα τα δώρα για τα παιδιά. Από το έλκηθρο του Αϊ Βασίλη πρέπει να ρίξει τα δώρα στις κάλτσες για τα Χριστούγεννα. Πετάξτε το έλκηθρο μέσω των ουρανών από τις μεγάλες πόλεις του κόσμου. Πυροβόλησε τα δώρα από τον αέρα στις σωστές θέσεις, που χαρακτηρίζεται από τα χρώματα των κάλτσες. Θα πρέπει να αποφύγει τα αεροπλάνα, τα πουλιά, αλεξίπτωτο και όλα τα στοιχεία που πετούν με τη μέρα στον ουρανό. Θα είστε ευτυχείς αν όλα τα παιδιά έχουν τα δώρα τους στην ώρα τους. Βοήθεια σε όλα τα παιδιά του κόσμου σε αυτή την ξεχωριστή ημέρα.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Παραδώστε τα δώρα του Αϊ Βασίλη για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Παραδώστε τα δώρα του Αϊ Βασίλη. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Παραδώστε τα δώρα του Αϊ Βασίλη σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Παραδώστε τα δώρα του Αϊ Βασίλη είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Παραδώστε τα δώρα του Αϊ Βασίλη ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Παραδώστε τα δώρα του Αϊ Βασίλη
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239429
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...