Παιχνιδια

Το Πωλητήριο του Ξωτικά

παιχνίδι της xριστούγεννα

Το Πωλητήριο του Ξωτικά

Το Πωλητήριο του Ξωτικά Βαθμολογία: 6/10

Το Πωλητήριο του Ξωτικά παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, Αμμώδης επισκέψεις την γιαγιά και μαθαίνει ότι η γιαγιά του τραπεζικού δανείου για την δώρων οφείλεται σε 10 ημέρες! Πώς είναι ότι θα κάνει $ 10.000 σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα; Με τη βοήθεια δύο χαρούμενος elves, Αμμώδης είναι απενεργοποιημένη για το παιχνίδι λήψης περιπέτεια, χρωματισμού και διακόσμησης για όλα τα παιχνίδια του καταστήματος της choosiest πελάτες. Αν Αμμώδης μπορεί πουθενά, Σάντα θα εκπλήξει με τις αναβαθμίσεις για την επιχειρηματική και την καλέσω για μια χειμερινή βόλτα έλκηθρα την παραμονή των Χριστουγέννων!

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 43152 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 398 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 3138 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 43152 φορές
Το Πωλητήριο του Ξωτικά

παύλα δείπνο, Σάντα, Ξωτικά, παραμονή των Χριστουγέννων,

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Το Πωλητήριο του Ξωτικά για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Το Πωλητήριο του Ξωτικά. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Το Πωλητήριο του Ξωτικά σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Το Πωλητήριο του Ξωτικά είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Το Πωλητήριο του Ξωτικά ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Το Πωλητήριο του Ξωτικά
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239432
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...