Παιχνιδια

ανακινείτε το χιονιά

παιχνίδι της xριστούγεννα

ανακινείτε το χιονιά

ανακινείτε το χιονιά Βαθμολογία: 4/10

ανακινείτε το χιονιά παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Με το ποντίκι μπορείτε να μετακινήσετε τα χιόνια Αϊ-Βασίλη. Όταν το χιόνι αρχίζει να πέφτει στο τοπίο, κάντε κλικ με το ποντίκι στις νιφάδες χιονιού να τους άλμα. Θα πρέπει να ανατινάξει όσες νιφάδες χιονιού, όπως μπορείτε να πάρετε περισσότερα σημεία, έτσι ώστε να εξετάσουμε προσεκτικά πού θα τσιμπήσει. Κάθε κλικ σε μια νιφάδα χιονιού πολλαπλασιάζει το σκορ. Πρώτη αναταράσσεται ζωηρά κρυστάλλινη σφαίρα και στη συνέχεια προσπαθήστε να πιάσει νιφάδες χιονιού πριν πέσουν για να πάρετε καλύτερα αποτελέσματα. Ανακινήστε τον κόσμο του Αϊ-Βασίλη και να κάνουν το σιγοβροντώ τελευταία όσο το δυνατόν περισσότερο!

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 10802 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1891 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 278 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 10802 φορές
ανακινείτε το χιονιά

Σε μια κρυστάλλινη σφαίρα γεμάτη με νερό έχουν ένα τοπίο το χειμώνα. Χριστουγεννιάτικο τοπίο με ένα χιονάνθρωπο. Στο παιχνίδι θα πρέπει να ταρακουνήσει την μπάλα για να κάνει νιφάδες χιονιού κινούνται γύρω από τον ουρανό. Όταν σταματήσετε θα πρέπει να προσπαθήσετε να κάνετε κλικ με ακρίβεια σχετικά με τις λευκές κηλίδες. Η πιο κλικ τα περισσότερα σημεία που κάνουν. Μια δραστηριότητα διασκέδασης για αυτά τα Χριστούγεννα μέρη. Παίξουν και να διασκεδάσουν με το χιόνι και τον Άγιο Βασίλη.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται ανακινείτε το χιονιά για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται ανακινείτε το χιονιά. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται ανακινείτε το χιονιά σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας ανακινείτε το χιονιά είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται ανακινείτε το χιονιά ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

ανακινείτε το χιονιά
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239478
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...