Παιχνιδια

Χιονάνθρωπος φοβερίζει

παιχνίδι της xριστούγεννα

Χιονάνθρωπος φοβερίζει

Χιονάνθρωπος φοβερίζει Βαθμολογία: 7/10

Χιονάνθρωπος φοβερίζει παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Ο στόχος σας σε αυτό το παιχνίδι είναι να αναπτυχθούν αρκετά μεγάλη για να καταναλώνουν χιόνι φοβερίζει και να προσθέσει τη μάζα τους με τις δικές σας. Χρησιμοποιήστε το ποντίκι για να καθοδηγήσει χιονοστιβάδας σας. Αποφύγετε χιόνι φοβερίζει ότι είναι μεγαλύτερο από ό, τι μπορείτε. Καταναλώστε χιόνι φοβερίζει ότι έχουν το ίδιο μέγεθος ή μικρότερο, έτσι ώστε να μπορείτε να μεγαλώνει. Νέα στοιχεία θα προστεθούν σε κάθε επίπεδο. Μερικά από αυτά είναι καλές, μερικές από αυτές είναι κακές.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 7038 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3283 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 30 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 7038 φορές
Χιονάνθρωπος φοβερίζει

Νομίζετε ότι μπορείτε να γίνετε ο μεγαλύτερος χιονάνθρωπος σούμο για το μπλοκ; Παίξτε αυτό το διασκεδαστικό και το χειμώνα Χριστούγεννα παιχνίδι και δείτε μόνοι σας.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Χιονάνθρωπος φοβερίζει για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Χιονάνθρωπος φοβερίζει. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Χιονάνθρωπος φοβερίζει σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Χιονάνθρωπος φοβερίζει είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Χιονάνθρωπος φοβερίζει ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Χιονάνθρωπος φοβερίζει
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239472
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...