Παιχνιδια

Zobee, αλιευμάτων της δωρεάς

παιχνίδι της xριστούγεννα

Zobee, αλιευμάτων της δωρεάς

Zobee, αλιευμάτων της δωρεάς Βαθμολογία: 5/10

Zobee, αλιευμάτων της δωρεάς παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Είναι ένας ψυχρός κρύο και παραμονή Χριστουγέννων. Τα παιδιά της Daisy Hill Ορφανοτροφείο είναι πραγματικά ενθουσιασμένος. Πολύ μακριά, της Σάντα ήταν πρόθυμα συσκευασίας δώρων για τα καλά τα αγόρια και τα κορίτσια του Ορφανοτροφείου Daisy Hill. Αλλά λίγο η Σάντα γνωρίζετε, ότι αυτά τα Χριστούγεννα, θα υπάρξει μια πολύ λυπημένος λίγα παιδιά. Santa δεν γνωρίζει ότι ένα από το παιχνίδι είχε μια έντονη ακμή και να γίνει μια τρύπα στο σάκο και αυτός πέφτει όλα τα δώρα! Πρέπει να βοηθήσουμε Zobee συλλέγει όλα τα δώρα που πέφτουν από Santa τσάντα της, και να τα λάβει το Ορφανοτροφείο, έτσι ώστε τα παιδιά δεν είναι απογοητευμένος αυτά τα Χριστούγεννα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 7760 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2308 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 416 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 7760 φορές
Zobee, αλιευμάτων της δωρεάς

Zobee, χριστουγεννιάτικα, δώρα, κουτάβι, Αποθήκευση Χριστούγεννα, Άγιος Βασίλης,

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Zobee, αλιευμάτων της δωρεάς για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Xριστούγεννα flash παιχνίδι που ονομάζεται Zobee, αλιευμάτων της δωρεάς. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Zobee, αλιευμάτων της δωρεάς σε Griego και σχετίζεται με Xριστούγεννα. Νέο παιχνίδι μας Zobee, αλιευμάτων της δωρεάς είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Xριστούγεννα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Zobee, αλιευμάτων της δωρεάς ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Zobee, αλιευμάτων της δωρεάς
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Xριστούγεννα πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπάλες των χρωμάτων παιχνίδι ►

μπάλες των χρωμάτων

5
5 από τα 10 - 86428 ψήφους
Έπαιξε
1239497
φορές

Χριστούγεννα παιχνίδι όπου θα πρέπει να καταστρέψει την ομάδα από μπάλες του ίδιου χρώματος του ...