Παιχνιδια

3D Pac-Man

παιχνίδι της Κλασικά

3d pac-man

3D Pac-Man Βαθμολογία: 6/10

3d pac-man παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Φάτε όλες τις τελείες με τον τρόπο σας και σαφές το στάδιο μετά το στάδιο. Προσέξτε και να αποφύγει τα κακά φαντάσματα! Τα σούπερ-τελείες θα αυξήσει τη δύναμή σας. Συλλέξτε φρούτα για να κερδίσετε έξτρα πόντους. Ο καφές θα σας δώσει ό, τι χρειάζεται για να πάει μετά τις φαντάσματα, οπότε βιαστείτε αποτελέσματα πριν φορέσει επάνω! Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους στο πληκτρολόγιό σας για να μετακινήσετε Pacman.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 8003 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2879 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 32 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 8003 φορές
3D Pac-Man

Ένα μεγάλο χαρακτηριστικό ότι αυτό το παιχνίδι έχει είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας επίπεδο. Αυτό σημαίνει ότι θα είστε σε θέση να φτιάξει τη δική στάδια Pacman σας. Πόσο δροσερός είναι αυτός;

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται 3D Pac-Man για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Κλασικά flash παιχνίδι που ονομάζεται 3D Pac-Man. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται 3D Pac-Man σε Griego και σχετίζεται με Κλασικά. Νέο παιχνίδι μας 3D Pac-Man είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Κλασικά μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται 3D Pac-Man ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

3D Pac-Man
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Κλασικά πιο έπαιξαν παιχνίδια

arkanoid παιχνίδι ►

Arkanoid

6
6 από τα 10 - 12068 ψήφους
Έπαιξε
182602
φορές

Χρησιμοποιώντας το ποντίκι, ο οδηγός του σκάφους για να σπάσουμε την μπάλα γύρω από την οθόνη και &# ...

Προτομή μια κίνηση παιχνίδι ►

Προτομή μια κίνηση

6
6 από τα 10 - 3418 ψήφους
Έπαιξε
74502
φορές

Παίξτε αυτό το κλασσικό παιχνίδι Προτομή μια κίνηση. Θα περάσουν από διαφορετικές οθόνες, και πρ^ ...