Παιχνιδια

3D Pong

παιχνίδι της Κλασικά

3d pong

3D Pong Βαθμολογία: 9/10

3d pong παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτή η δωρεάν σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι 3D Pong βασίζεται στους ίδιους κανόνες με κλασικό Pong, εκτός από το 3D συστροφή. Προσπαθήστε να σπάσουμε την μπάλα πίσω προς την κόκκινη ομάδα, αλλά μακριά από το κουπί του. Κάθε φορά που θα σπάσουμε την μπάλα πίσω κερδίζετε 10 πόντους. Κάθε φορά που η κόκκινη ομάδα χάνει την μπάλα κερδίζετε 100 πόντους και το αντίστροφο. Στρέψτε το κουπί με το ποντίκι.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6577 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3474 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 9.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Αξιολόγηση με βάση 6 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6577 φορές
3D Pong

Pong είναι ένα από τα πρώτα παιχνίδια βίντεο στοά? Είναι ένα αθλητικό παιχνίδι τένις που χαρακτηρίζει απλά δισδιάστατα γραφικά. Ο στόχος είναι να νικήσει τον αντίπαλο σε ένα παιχνίδι προσομοίωσης πινγκ-πονγκ, κερδίζοντας μια υψηλότερη βαθμολογία.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται 3D Pong για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Κλασικά flash παιχνίδι που ονομάζεται 3D Pong. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται 3D Pong σε Griego και σχετίζεται με Κλασικά. Νέο παιχνίδι μας 3D Pong είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Κλασικά μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται 3D Pong ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

3D Pong
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Κλασικά πιο έπαιξαν παιχνίδια

arkanoid παιχνίδι ►

Arkanoid

6
6 από τα 10 - 12068 ψήφους
Έπαιξε
182616
φορές

Χρησιμοποιώντας το ποντίκι, ο οδηγός του σκάφους για να σπάσουμε την μπάλα γύρω από την οθόνη και &# ...

Προτομή μια κίνηση παιχνίδι ►

Προτομή μια κίνηση

6
6 από τα 10 - 3418 ψήφους
Έπαιξε
74520
φορές

Παίξτε αυτό το κλασσικό παιχνίδι Προτομή μια κίνηση. Θα περάσουν από διαφορετικές οθόνες, και πρ^ ...