Παιχνιδια

3D φίδι

παιχνίδι της Κλασικά

3d φίδι

3D φίδι Βαθμολογία: 6/10

3d φίδι παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτό είναι ένα δωρεάν 3D σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι λάμψης. Σε αυτό μπορείτε να ελέγχετε ένα φίδι σχήμα όχημα του οποίου στόχος είναι να συγκεντρωθούν όλες τις μπάλες ενέργειας. Αποφύγετε την πτώση από τα κενά, να πληγεί από ενεργειακές ακτίνες, και συντρίβεται σε δομές ή το φίδι θα καταστραφεί. Έχετε 3 ζωές σε κάθε επίπεδο. Αν χάσετε όλα αυτά, μπορείτε να επαναλάβετε το επίπεδο από την αρχή με άλλα 3 ζωές. Η κάμερα μπορεί να ελεγχθεί για να ρυθμίσετε το ύψος, να μετακινούνται, να επαναφέρετε και να αλλάξετε λειτουργία. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη. Μπορείτε να ελέγξετε το φίδι με τα βελάκια, συμπεριλαμβανομένων των πάνω και κάτω για να επιταχύνει ή προς τα κάτω. Εάν μετακινήσετε τα κόκκινα κεραμίδια το φίδι θα επιταχύνει παρακάμπτοντας τον έλεγχο της ταχύτητας σας.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 7420 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3089 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 36 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 7420 φορές
3D φίδι

Τα βιντεοπαιχνίδια φίδι, που προήλθε κατά τη διάρκεια τα τέλη του 1970 σε στοές και έχει διατηρήσει δημοτικότητα από τότε, έγινε κάτι ενός κλασικού. Περιέργως, φίδι βρήκε ένα τεράστιο ακροατήριο, αφού έγινε το πρότυπο προ-φορτωμένο παιχνίδι με πολλά κινητά τηλέφωνα Nokia, το 1998.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται 3D φίδι για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Κλασικά flash παιχνίδι που ονομάζεται 3D φίδι. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται 3D φίδι σε Griego και σχετίζεται με Κλασικά. Νέο παιχνίδι μας 3D φίδι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Κλασικά μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται 3D φίδι ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

3D φίδι
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Κλασικά πιο έπαιξαν παιχνίδια

arkanoid παιχνίδι ►

Arkanoid

6
6 από τα 10 - 12068 ψήφους
Έπαιξε
182615
φορές

Χρησιμοποιώντας το ποντίκι, ο οδηγός του σκάφους για να σπάσουμε την μπάλα γύρω από την οθόνη και &# ...

Προτομή μια κίνηση παιχνίδι ►

Προτομή μια κίνηση

6
6 από τα 10 - 3418 ψήφους
Έπαιξε
74520
φορές

Παίξτε αυτό το κλασσικό παιχνίδι Προτομή μια κίνηση. Θα περάσουν από διαφορετικές οθόνες, και πρ^ ...