Παιχνιδια

ζωικής mahjong

παιχνίδι της Κλασικά

ζωικής mahjong

ζωικής mahjong Βαθμολογία: 5/10

ζωικής mahjong παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Το αντικείμενο του παιχνιδιού είναι να ταιριάζουν με τα κεραμίδια. Για να γίνει ένας αγώνας που πρέπει να επιλέγει δύο ταιριάζουν πλακάκια που δεν αποκλείονται από τα δεξιά ή τα αριστερά. Εάν δεν μπορείτε να επιλέξετε ένα πλακιδίων, τότε είναι δεσμευμένο. Όταν πραγματοποιείτε μια αντιστοιχία των δύο πλακίδια θα εξαφανιστούν. Οι περισσότεροι αγώνες γίνονται από την επιλογή των πλακιδίων με την ακριβή εικόνα για τους ίδιους. Ωστόσο, οποιαδήποτε φρούτα θα ταιριάζουν με οποιαδήποτε άλλα φρούτα και κάθε λουλούδι θα ταιριάζει με κανένα άλλο λουλούδι. Αφαιρέστε όλα τα πλακίδια από την gameboard να κερδίσει. Καλή διασκέδαση!

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 57528 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 270 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 5060 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 57528 φορές
ζωικής mahjong

mahjong, παζλ, παιχνίδι, τα ζώα, διασκέδαση, πλακάκια,

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται ζωικής mahjong για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Κλασικά flash παιχνίδι που ονομάζεται ζωικής mahjong. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται ζωικής mahjong σε Griego και σχετίζεται με Κλασικά. Νέο παιχνίδι μας ζωικής mahjong είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Κλασικά μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται ζωικής mahjong ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

ζωικής mahjong
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Κλασικά πιο έπαιξαν παιχνίδια

arkanoid παιχνίδι ►

Arkanoid

6
6 από τα 10 - 12068 ψήφους
Έπαιξε
182616
φορές

Χρησιμοποιώντας το ποντίκι, ο οδηγός του σκάφους για να σπάσουμε την μπάλα γύρω από την οθόνη και &# ...

Προτομή μια κίνηση παιχνίδι ►

Προτομή μια κίνηση

6
6 από τα 10 - 3418 ψήφους
Έπαιξε
74520
φορές

Παίξτε αυτό το κλασσικό παιχνίδι Προτομή μια κίνηση. Θα περάσουν από διαφορετικές οθόνες, και πρ^ ...