Παιχνιδια

Asha του Arkanoid

παιχνίδι της Κλασικά

Asha του arkanoid

Asha του Arkanoid Βαθμολογία: 7/10

Asha του arkanoid παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτό το παιχνίδι είναι μια τροποποιημένη έκδοση του αρχικού παιχνιδιού Arkanoid. Ελέγχεται χρησιμοποιώντας το ποντίκι για να μετακινήσετε τη γραμμή, να καθοδηγεί το μπλοκ για να σπάσουμε την μπάλα γύρω από την οθόνη και να σπάσει όλα τα μπλοκ με καφέ και πορτοκαλί χρώμα. Όταν σπάσει όλα τα τούβλα, θα δείτε διάφορες φωτογραφίες του Asha. Αφαιρέστε όλα τα μπλοκ και να προχωρήσουμε στο επόμενο επίπεδο. Όταν σπάσει το μπλοκ, θα πάρετε διάφορα μπόνους. Αποφύγετε γκρι κρανία, επειδή πάρει τη ζωή. Σε κάθε νέο επίπεδο, θα ανακαλύψετε μια διαφορετική εικόνα που βλέπετε όταν σπάσει όλα τα χρωματιστά τετράγωνα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 12461 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1720 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 572 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 12461 φορές
Asha του Arkanoid

Το βιντεοπαιχνίδι για το οποίο εμπνεύστηκε αυτό το παιχνίδι λάμψης είναι Arkanoid. Πρόκειται για ένα arcade παιχνίδι της εταιρείας Taito η οποία ήταν πολύ δημοφιλής, και ο προκάτοχός του ήταν τα παιχνίδια όπως το ξεμπλοκάρισμα της δεκαετίας του '70. Σήμερα, υπάρχουν παραλλαγές αυτού του παιχνιδιού για τις πιο σύγχρονες συσκευές, όπως smartphones και tablets. Μπορείτε να παίξετε αυτό το online έκδοση με φωτογραφίες του Asha, χωρίς τη λήψη οποιουδήποτε προγράμματος ή εφαρμογής. Μπορείτε να πάρετε ειδικά στοιχεία με τα οποία μπορείτε να αυξήσετε και διπλές μπάρες ή πυροβολούν ακτίνες στα τούβλα.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Asha του Arkanoid για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Κλασικά flash παιχνίδι που ονομάζεται Asha του Arkanoid. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Asha του Arkanoid σε Griego και σχετίζεται με Κλασικά. Νέο παιχνίδι μας Asha του Arkanoid είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Κλασικά μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Asha του Arkanoid ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Asha του Arkanoid
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Κλασικά πιο έπαιξαν παιχνίδια

arkanoid παιχνίδι ►

Arkanoid

6
6 από τα 10 - 12068 ψήφους
Έπαιξε
182609
φορές

Χρησιμοποιώντας το ποντίκι, ο οδηγός του σκάφους για να σπάσουμε την μπάλα γύρω από την οθόνη και &# ...

Προτομή μια κίνηση παιχνίδι ►

Προτομή μια κίνηση

6
6 από τα 10 - 3418 ψήφους
Έπαιξε
74511
φορές

Παίξτε αυτό το κλασσικό παιχνίδι Προτομή μια κίνηση. Θα περάσουν από διαφορετικές οθόνες, και πρ^ ...