Παιχνιδια

ωστικό κύμα αναφέρονται Arkanoid

παιχνίδι της Κλασικά

ωστικό κύμα αναφέρονται arkanoid

ωστικό κύμα αναφέρονται Arkanoid Βαθμολογία: 6/10

ωστικό κύμα αναφέρονται arkanoid παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αναπήδηση τους κύκλους με θυμωμένος πρόσωπο μέσα από 19 επίπεδα για να καταστρέψει το περιβάλλον, αφήστε τα σωματίδια και να πάρετε μια υψηλή βαθμολογία! Κρατώντας πατημένο το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού, τα σωματίδια που μπορούν να συγκεντρωθούν για να απορροφήσει την πράσινη γραμμή. Με το ποντίκι του υπολογιστή θα πρέπει να μετακινήσετε την πράσινη γραμμή πλαγίως. Αν χάσετε μια ζωή, ξεκινήστε πάλι τα γυρίσματα την κόκκινη μπάλα πατώντας το αριστερό κουμπί. Μπορείτε να επιλέξετε το επίπεδο που οι περισσότεροι θέλουν, και μπορείτε επίσης να παίξετε το μάθημα για να διδαχθείτε όλες τις οδηγίες. Ένας διαφορετικός τρόπος για να παίξει ένα κλασικό arcade.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 12827 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1656 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 394 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 12827 φορές
ωστικό κύμα αναφέρονται Arkanoid

Σε αυτό το παιχνίδι Arkanoid ενεργοποιείται μια σειρά από εκρήξεις που σπάνε τις εικόνες στην οθόνη. Όταν μία από τις κόκκινες μπάλες χτυπά μια εικόνα, ο αντίκτυπος σπάει τη φωτογραφία και να πάρετε μια πολλά λευκά σωματίδια. Ο στόχος είναι να απορροφήσει το μεγαλύτερο αριθμό των σωματιδίων με την πράσινη γραμμή. Θα κερδίσετε επίσης σημεία αν σπάσει τις εικόνες που εμφανίζονται στην κεντρική περιοχή της οθόνης. Μπορείτε να δείτε τους διάσημους ανθρώπους, όπως η βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ του Ηνωμένου Βασιλείου ή Άλμπερτ Αϊνστάιν.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται ωστικό κύμα αναφέρονται Arkanoid για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Κλασικά flash παιχνίδι που ονομάζεται ωστικό κύμα αναφέρονται Arkanoid. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται ωστικό κύμα αναφέρονται Arkanoid σε Griego και σχετίζεται με Κλασικά. Νέο παιχνίδι μας ωστικό κύμα αναφέρονται Arkanoid είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Κλασικά μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται ωστικό κύμα αναφέρονται Arkanoid ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

ωστικό κύμα αναφέρονται Arkanoid
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Κλασικά πιο έπαιξαν παιχνίδια

arkanoid παιχνίδι ►

Arkanoid

6
6 από τα 10 - 12068 ψήφους
Έπαιξε
182609
φορές

Χρησιμοποιώντας το ποντίκι, ο οδηγός του σκάφους για να σπάσουμε την μπάλα γύρω από την οθόνη και &# ...

Προτομή μια κίνηση παιχνίδι ►

Προτομή μια κίνηση

6
6 από τα 10 - 3418 ψήφους
Έπαιξε
74511
φορές

Παίξτε αυτό το κλασσικό παιχνίδι Προτομή μια κίνηση. Θα περάσουν από διαφορετικές οθόνες, και πρ^ ...