Παιχνιδια

κλασικό κανόνι μαχητικά

παιχνίδι της Κλασικά

κλασικό κανόνι μαχητικά

κλασικό κανόνι μαχητικά Βαθμολογία: 5/10

κλασικό κανόνι μαχητικά παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Ήδη ένας οπλίτης που έχει να υπερασπιστεί τη θέση της κατά των δεξαμενών που σας πλησιάζει. Οδηγίες: Χρησιμοποιήστε το πάνω και κάτω βέλη για να μετακινήσετε το κανόνι αριστερά και δεξιά για να πυροβολήσει μικρότερη ή μεγαλύτερη απόσταση, καθώς και χώρο για να πυροβολήσει. Ένα κλασικό και απλό παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να τελειώσει όλα τα τανκς του εχθρού που προσπαθεί να φτάσει τη θέση σας. Σημείο και πυροβολούν βλήματα σε εχθρούς, το οποίο μπορεί να είναι άλλες δεξαμενές ή ακόμη και αεροπλάνα. Υπάρχουν διάφορα είδη των εχθρών και το καθένα έχει διαφορετικό αποτέλεσμα. Προσπαθήστε να πηγαίνει πέρα ​​από τις γραμμές άμυνας σας.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 12618 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1623 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 492 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 12618 φορές
κλασικό κανόνι μαχητικά

Κλασικό παιχνίδι καταστροφή των δεξαμενών στην έρημο. Είστε ένας οπλίτης που έχει ένα κανόνι. Πρέπει να υπερασπιστούμε τις γραμμές άμυνας του στρατού σας. Οι δεξαμενές είναι πάνω στην άμμο της ερήμου και να έρθει σε σας. Θα πρέπει να ελέγχουν το κανόνι και να στοχεύουν ψηλά και μακριά για να πυροβολήσει και να καταστρέψουν εχθρικά στρατεύματα. Τα όπλα είναι τα κύρια όπλα πυροβολικού. Ένα παιχνίδι πολέμου και ελέγχου το πλάνο να καταστρέψει τα στρατεύματα του εχθρού προτού να πάρουν για να σας γραμμή άμυνας. Επισημαίνει ότι κάθε είδος εχθρού θα σας δώσει μια διαφορετική βαθμολογία.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται κλασικό κανόνι μαχητικά για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Κλασικά flash παιχνίδι που ονομάζεται κλασικό κανόνι μαχητικά. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται κλασικό κανόνι μαχητικά σε Griego και σχετίζεται με Κλασικά. Νέο παιχνίδι μας κλασικό κανόνι μαχητικά είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Κλασικά μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται κλασικό κανόνι μαχητικά ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

κλασικό κανόνι μαχητικά
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Κλασικά πιο έπαιξαν παιχνίδια

arkanoid παιχνίδι ►

Arkanoid

6
6 από τα 10 - 12068 ψήφους
Έπαιξε
182609
φορές

Χρησιμοποιώντας το ποντίκι, ο οδηγός του σκάφους για να σπάσουμε την μπάλα γύρω από την οθόνη και &# ...

Προτομή μια κίνηση παιχνίδι ►

Προτομή μια κίνηση

6
6 από τα 10 - 3418 ψήφους
Έπαιξε
74511
φορές

Παίξτε αυτό το κλασσικό παιχνίδι Προτομή μια κίνηση. Θα περάσουν από διαφορετικές οθόνες, και πρ^ ...