Παιχνιδια

Συνδέστε 4

παιχνίδι της Κλασικά

Συνδέστε 4

Συνδέστε 4 Βαθμολογία: 5/10

Συνδέστε 4 παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Το κλασικό συνδέσετε 4 παιχνίδι στο οποίο έχετε να κάνετε μια γραμμή με τέσσερα πλακίδια του ίδιου χρώματος για να κερδίσει το παιχνίδι. Οδηγίες: Κάντε κλικ για να τοποθετήσετε την κάρτα στο χρώμα σας οπουδήποτε θέλετε. Ο νικητής είναι ο πρώτος παίκτης, ένα με τις κίτρινες μάρκες και μία με την κόκκινη καρτέλα, για να κάνει μια σειρά από τέσσερις μάρκες, εξ ου και το όνομα του παιχνιδιού. Επιπλέον, είναι ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες, ώστε να μπορείτε να παίξετε ενάντια σε άλλους ανθρώπους οι οποίοι είναι συνδεδεμένοι με το παιχνίδι από οπουδήποτε στον κόσμο.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 23996 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 773 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 1520 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 23996 φορές
Συνδέστε 4

Αν υπάρχει ένα κλασικό παιχνίδι που ο καθένας έχει παίξει χιλιάδες φορές είναι αυτό, το παιχνίδι όπου έχετε δύο χρωμάτων μάρκες, κάθε παίκτης με. Έχω παίξει πάντα με το κίτρινο. Θα πρέπει να κερδίσει με μία γραμμή του ιδίου χρώματος με τέσσερις καρτέλες. Ένα απλό, αλλά πολύ εθιστικό και διασκεδαστικό, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να περάσετε ώρες παίζοντας ενάντια σε άλλους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο μέσα από το παιχνίδι πλατφόρμα μας μέσω του διαδικτύου, τα πάντα είναι σε απευθείας σύνδεση και δωρεάν. Μια δια βίου ψυχαγωγία που έχουν ληφθεί για την ασφάλεια του υπολογιστή σας και μπορείτε να περάσετε πολύ καλά.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Συνδέστε 4 για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Κλασικά flash παιχνίδι που ονομάζεται Συνδέστε 4. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Συνδέστε 4 σε Griego και σχετίζεται με Κλασικά. Νέο παιχνίδι μας Συνδέστε 4 είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Κλασικά μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Συνδέστε 4 ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Συνδέστε 4
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Κλασικά πιο έπαιξαν παιχνίδια

arkanoid παιχνίδι ►

Arkanoid

6
6 από τα 10 - 12068 ψήφους
Έπαιξε
182609
φορές

Χρησιμοποιώντας το ποντίκι, ο οδηγός του σκάφους για να σπάσουμε την μπάλα γύρω από την οθόνη και &# ...

Προτομή μια κίνηση παιχνίδι ►

Προτομή μια κίνηση

6
6 από τα 10 - 3418 ψήφους
Έπαιξε
74511
φορές

Παίξτε αυτό το κλασσικό παιχνίδι Προτομή μια κίνηση. Θα περάσουν από διαφορετικές οθόνες, και πρ^ ...