Παιχνιδια

Pacman

παιχνίδι της Κλασικά

Pacman

Pacman Βαθμολογία: 6/10

Pacman παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Έκδοση του κλασικού παιχνιδιού Pacman. Βοήθεια για αυτό το χαριτωμένο χαρακτήρα τρώνε όλα τα μαύρες κουκίδες μέσα στο λαβύρινθο. Να είστε προσεκτικοί να μην φθάσουν τα φαντάσματα και κακά όντα! Κύριος χαρακτήρας μας είναι σε ένα λαβύρινθο. Στριμώξει από μια ομάδα φαντάσματα που θέλουν να φάνε. Εάν τα φαντάσματα φτάσει τον νεκρό. Θα πρέπει να μην πάρει πάρα πολύ κοντά. Αν τρώτε τους καρπούς από τις γωνίες κάνετε αυτό, για μια δεδομένη χρονική στιγμή, μπορεί να φάει τα φαντάσματα. Συμπληρώστε ολόκληρο το λαβύρινθο και να πάει στο επόμενο επίπεδο.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 19685 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 979 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 1476 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 19685 φορές
Pacman

Απόκριες έκδοση του κλασικού Pacman παιχνίδι. Βοήθεια αυτό το ωραίο άντρα τρώνε όλες τις μαύρες κουκίδες, αλλά πρέπει να προσέξουμε ώστε τα φαντάσματα και κακά όντα δεν θα φτάσει! έχει τη διασκέδαση! Μια έκδοση του παιχνιδιού Pacman που είναι ζωγραφισμένα με στυλό σε χαρτί. Ο λαβύρινθος είναι ένα φύλλο χαρτί και είναι όλα βαμμένα. Είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι. Τα φαντάσματα θα φάνε τον πρωταγωνιστή και να κερδίσει. Αν ο κύριος χαρακτήρας τρώει όλες τις σφαίρες θα κερδίσουμε λαβύρινθο. Θα πρέπει να τρώνε όλες τις τελείες, έτσι ώστε να μπορεί να περάσει το επίπεδο. Σε περίπτωση που οι γωνίες έχουν κάποια φρούτα, τρώνε ότι αν έχετε χρόνο για να φάει τα φαντάσματα. Τα φαντάσματα νεκρών επιστροφή στο παιχνίδι μετά από μερικά δευτερόλεπτα, οπότε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Pacman για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Κλασικά flash παιχνίδι που ονομάζεται Pacman. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Pacman σε Griego και σχετίζεται με Κλασικά. Νέο παιχνίδι μας Pacman είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Κλασικά μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Pacman ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Pacman
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Κλασικά πιο έπαιξαν παιχνίδια

arkanoid παιχνίδι ►

Arkanoid

6
6 από τα 10 - 12068 ψήφους
Έπαιξε
182593
φορές

Χρησιμοποιώντας το ποντίκι, ο οδηγός του σκάφους για να σπάσουμε την μπάλα γύρω από την οθόνη και &# ...

Προτομή μια κίνηση παιχνίδι ►

Προτομή μια κίνηση

6
6 από τα 10 - 3418 ψήφους
Έπαιξε
74498
φορές

Παίξτε αυτό το κλασσικό παιχνίδι Προτομή μια κίνηση. Θα περάσουν από διαφορετικές οθόνες, και πρ^ ...