Παιχνιδια

Arkanoid: Λάμψη στο σκοτάδι

παιχνίδι της Κλασικά

Arkanoid: Λάμψη στο σκοτάδι

Arkanoid: Λάμψη στο σκοτάδι Βαθμολογία: 6/10

Arkanoid: Λάμψη στο σκοτάδι παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Μια έκδοση του κλασικού arcade παιχνίδι Arkanoid στο οποίο μια μπάλα που αναπηδά σε μια πλατφόρμα θα πρέπει να καταστρέψει όλα τα μπλοκ. Αυτή είναι μια νέα έκδοση στην οποία ολόκληρη η οθόνη είναι σκοτεινή τη νύχτα. Η πλατφόρμα, μπάλα και να καταστρέψουν τα μπλοκ έχουν έντονα χρώματα στο σκοτάδι. Θα πρέπει να καταστρέψει όλα τα μπλοκ χρώμα στο επάνω μέρος της οθόνης που λάμπουν στο σκοτάδι. Μια πρωτότυπη και διασκεδαστική εκδοχή του κλασικού παιχνιδιού.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 14685 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1430 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 682 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 14685 φορές
Arkanoid: Λάμψη στο σκοτάδι

Έκδοση του Arkanoid παιχνίδι στο οποίο ολόκληρη η οθόνη είναι κενή και τα στοιχεία του παιχνιδιού λάμπουν στο σκοτάδι. Μια προσαρμογή της παιχνίδι στο οποίο το φόντο είναι σκοτεινό και φωτεινό φως αντιθέσεις. Θα πρέπει να καταστρέψει όλα τα μπλοκ στην κορυφή και να συλλέγουν τα σημεία που πέφτουν να κάνετε για να φτάσετε στο επόμενο επίπεδο. Ένα απλό και πολύ εθιστικό δραστηριότητα που επιδεικνύουν τις ικανότητές σας με το ποντίκι. Τελειώνει με όλα τα μπλοκ στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα στο επόμενο επίπεδο. Κάθε οθόνη είναι πιο δύσκολο από το προηγούμενο.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Arkanoid: Λάμψη στο σκοτάδι για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Κλασικά flash παιχνίδι που ονομάζεται Arkanoid: Λάμψη στο σκοτάδι. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Arkanoid: Λάμψη στο σκοτάδι σε Griego και σχετίζεται με Κλασικά. Νέο παιχνίδι μας Arkanoid: Λάμψη στο σκοτάδι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Κλασικά μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Arkanoid: Λάμψη στο σκοτάδι ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Arkanoid: Λάμψη στο σκοτάδι
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Κλασικά πιο έπαιξαν παιχνίδια

arkanoid παιχνίδι ►

Arkanoid

6
6 από τα 10 - 12068 ψήφους
Έπαιξε
182609
φορές

Χρησιμοποιώντας το ποντίκι, ο οδηγός του σκάφους για να σπάσουμε την μπάλα γύρω από την οθόνη και &# ...

Προτομή μια κίνηση παιχνίδι ►

Προτομή μια κίνηση

6
6 από τα 10 - 3418 ψήφους
Έπαιξε
74511
φορές

Παίξτε αυτό το κλασσικό παιχνίδι Προτομή μια κίνηση. Θα περάσουν από διαφορετικές οθόνες, και πρ^ ...