Παιχνιδια

χειροποίητα Arkanoid

παιχνίδι της Κλασικά

χειροποίητα arkanoid

χειροποίητα Arkanoid Βαθμολογία: 6/10

χειροποίητα arkanoid παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτό το παιχνίδι είναι μια νέα έκδοση του κλασικού arkanoid παιχνίδι στο οποίο μια μπάλα αναπηδά είναι να καταστρέψει όλα τα μπλοκ στην κορυφή της οθόνης. Το κλασικό Arkanoid, αλλά με ένα μοντέρνο και διασκεδαστικό ότι η οθόνη έχει σχεδιαστεί με στυλό σε χαρτί αίσθηση. Χρησιμοποιήστε το ποντίκι για να καθοδηγήσει τον πίνακα για να σπάσουμε την μπάλα γύρω από την οθόνη και να σπάσει όλα τα μπλοκ που βρίσκονται στην κορυφή. Αφαιρέστε όλα τα μπλοκ και να προχωρήσουμε στο επόμενο επίπεδο.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 10150 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2259 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 148 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 10150 φορές
χειροποίητα Arkanoid

Έκδοση του κλασικού arkanoid παιχνίδι στο οποίο η μπάλα αναπηδά από το κάτω μέρος της οθόνης, σε μια πλατφόρμα που κινείται πλαγίως. Θα πρέπει να πάρετε την πλατφόρμα για το σημείο όπου θα περάσει την μπάλα, έτσι ώστε να μην χαθείτε στο κάτω μέρος. Εάν η μπάλα πέφτει, χάνετε το παιχνίδι. Θα πρέπει να καταστρέψει όλα τα μπλοκ στην κορυφή για να προχωρήσουμε στο επόμενο επίπεδο. Χρησιμοποιώντας το ποντίκι, οδηγός του σκάφους σας για να σπάσουμε την μπάλα γύρω από την οθόνη και να σπάσει όλα τα πολύχρωμα τετράγωνα. Καταργήστε την οθόνη και εκ των προτέρων στο επόμενο επίπεδο. Αυτό είναι ένα arkanoid. Είναι το κλασικό arkanoid παιχνίδι, αλλά με ένα μοντέρνο άγγιγμα.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται χειροποίητα Arkanoid για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Κλασικά flash παιχνίδι που ονομάζεται χειροποίητα Arkanoid. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται χειροποίητα Arkanoid σε Griego και σχετίζεται με Κλασικά. Νέο παιχνίδι μας χειροποίητα Arkanoid είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Κλασικά μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται χειροποίητα Arkanoid ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

χειροποίητα Arkanoid
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Κλασικά πιο έπαιξαν παιχνίδια

arkanoid παιχνίδι ►

Arkanoid

6
6 από τα 10 - 12068 ψήφους
Έπαιξε
182609
φορές

Χρησιμοποιώντας το ποντίκι, ο οδηγός του σκάφους για να σπάσουμε την μπάλα γύρω από την οθόνη και &# ...

Προτομή μια κίνηση παιχνίδι ►

Προτομή μια κίνηση

6
6 από τα 10 - 3418 ψήφους
Έπαιξε
74511
φορές

Παίξτε αυτό το κλασσικό παιχνίδι Προτομή μια κίνηση. Θα περάσουν από διαφορετικές οθόνες, και πρ^ ...