Παιχνιδια

ναρκαλιευτικό της Disney

παιχνίδι της Κλασικά

ναρκαλιευτικό της disney

ναρκαλιευτικό της Disney Βαθμολογία: 5/10

ναρκαλιευτικό της disney παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Το παιχνίδι βασίζεται στο κλασικό ναρκαλιευτικό από τα παράθυρα σε κάθε επίπεδο, θα πρέπει να βρείτε μια σειρά από αντικείμενα, χωρίς να αγγίξετε τους εκμεταλλευτές. Κάντε κλικ σε μια εικόνα για να δείτε τη γύρω περιοχή. Θα βρείτε μια σειρά σε κάποια πλατεία, αυτό δείχνει πόσα αντικείμενα που έχετε στο άμεσο κενά. Αν νομίζετε ότι η παρακάτω εικόνα είναι ένα κρυφό αντικείμενο, το σήμα με το spacebar, και θα θυμάστε ότι είναι μια επικίνδυνη περιοχή. Κάντε όλα τα αντικείμενα για να ολοκληρώσετε ένα επίπεδο, έτσι ώστε να μπορούν να έχουν πρόσβαση στο επόμενο επίπεδο. Αυτό το παιχνίδι προέρχεται από Disney.co.uk παιχνίδια

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 28464 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 641 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 1688 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 28464 φορές
ναρκαλιευτικό της Disney

Disney remake του κλασικού ναρκαλιευτικό. Έκπτωση παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να βρείτε όλα τα επικίνδυνα αντικείμενα στην περιοχή. Κάνοντας κλικ σε ένα κοίλο περιβλήματα δείτε τον αριθμό των αντικειμένων στην περιοχή, θα πρέπει να συμπεράνουμε, όπου μερικά από τα επικίνδυνα αντικείμενα. Ο πιο διάσημος ερευνητής της Disney σας βοηθά στην εύρεση των σημείων κινδύνου. Μπορείτε να περάσετε ένα διασκεδαστικό χρόνο με αυτή την περιπέτεια που βασίζεται στο κλασικό arcade παιχνίδι του Ναρκαλιευτή. Πριν από αυτό είχε εγκατασταθεί σε όλους τους υπολογιστές, τώρα μας προσφέρουν δωρεάν.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται ναρκαλιευτικό της Disney για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Κλασικά flash παιχνίδι που ονομάζεται ναρκαλιευτικό της Disney. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται ναρκαλιευτικό της Disney σε Griego και σχετίζεται με Κλασικά. Νέο παιχνίδι μας ναρκαλιευτικό της Disney είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Κλασικά μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται ναρκαλιευτικό της Disney ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

ναρκαλιευτικό της Disney
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Κλασικά πιο έπαιξαν παιχνίδια

arkanoid παιχνίδι ►

Arkanoid

6
6 από τα 10 - 12068 ψήφους
Έπαιξε
182593
φορές

Χρησιμοποιώντας το ποντίκι, ο οδηγός του σκάφους για να σπάσουμε την μπάλα γύρω από την οθόνη και &# ...

Προτομή μια κίνηση παιχνίδι ►

Προτομή μια κίνηση

6
6 από τα 10 - 3418 ψήφους
Έπαιξε
74498
φορές

Παίξτε αυτό το κλασσικό παιχνίδι Προτομή μια κίνηση. Θα περάσουν από διαφορετικές οθόνες, και πρ^ ...