Παιχνιδια

Ατλαντίδα μάχη πλοία Más μάχη Πλοία

παιχνίδι της Κλασικά

Ατλαντίδα μάχη πλοία más μάχη Πλοία

Ατλαντίδα μάχη πλοία
 
Más 
 μάχη Πλοία Βαθμολογία: 4/10

Ατλαντίδα μάχη πλοία más μάχη Πλοία παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σύγχρονη εκδοχή του κλασικού παιχνιδιού θωρηκτό, που βρίσκεται στην Disney χαρακτήρα, Μήλο και την ταινία Ατλαντίδα. Η διαφορά είναι ότι θα πρέπει να κρύψει τα πλοία σας και σας παγίδες. Στη συνέχεια θα πρέπει να βρείτε τα πλοία του εχθρού σας, αποφεύγοντας παγίδες για να βρείτε. Αν βρείτε μια βάρκα, θα έχετε μια επιπλέον στροφή, αλλά αν βρείτε μια παγίδα, να χάσουν βάρδιες. Θωρηκτά παιχνίδι για το σύμπαν της Disney της Ατλαντίδας. Το παιχνίδι έρχεται από Disney.co.uk παιχνίδια.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 21118 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 924 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 1784 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 21118 φορές
Ατλαντίδα μάχη πλοία Más μάχη Πλοία

Τα πλοία του παιχνιδιού. Η κλασική δράση, στο οποίο μπορείτε να κρύψει τα πλοία σας στη θάλασσα και την αντίθεση μέσα από τις συντεταγμένες προσπαθεί να καταστρέψει το σκάφος σας, ενώ μπορείτε να τις δικές τους επιτεθούν. Παιχνίδι θωρηκτό. Παιχνίδι της ναυμαχίας. Πρόστιμο αρμονία με τις συντεταγμένες για να καταστρέψουν όσα πλοία το δυνατόν περισσότερο. Θα πρέπει να πούμε το γράμμα και έναν αριθμό, έτσι ώστε ο χώρος καταστρέφεται. Αποφύγετε τις παγίδες και να προσβάλει όλα τα πλοία, όπως μπορείτε. Θα πρέπει να καταστρέψει το σύνολο του στόλου του εχθρού.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Ατλαντίδα μάχη πλοία Más μάχη Πλοία για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Κλασικά flash παιχνίδι που ονομάζεται Ατλαντίδα μάχη πλοία Más μάχη Πλοία. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Ατλαντίδα μάχη πλοία Más μάχη Πλοία σε Griego και σχετίζεται με Κλασικά. Νέο παιχνίδι μας Ατλαντίδα μάχη πλοία Más μάχη Πλοία είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Κλασικά μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Ατλαντίδα μάχη πλοία Más μάχη Πλοία ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Ατλαντίδα μάχη πλοία
 
Más 
 μάχη Πλοία
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Κλασικά πιο έπαιξαν παιχνίδια

arkanoid παιχνίδι ►

Arkanoid

6
6 από τα 10 - 12068 ψήφους
Έπαιξε
182593
φορές

Χρησιμοποιώντας το ποντίκι, ο οδηγός του σκάφους για να σπάσουμε την μπάλα γύρω από την οθόνη και &# ...

Προτομή μια κίνηση παιχνίδι ►

Προτομή μια κίνηση

6
6 από τα 10 - 3418 ψήφους
Έπαιξε
74498
φορές

Παίξτε αυτό το κλασσικό παιχνίδι Προτομή μια κίνηση. Θα περάσουν από διαφορετικές οθόνες, και πρ^ ...