Παιχνιδια

πολλαπλών χτύπημα

παιχνίδι της Κλασικά

πολλαπλών χτύπημα

πολλαπλών χτύπημα Βαθμολογία: 5/10

πολλαπλών χτύπημα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Όπως μπορείτε να δείτε σε αυτό το παιχνίδι, έχετε τέσσερις γραμμές με τις οποίες θα πρέπει να σπάσουμε την μπάλα. Ο στόχος είναι να σπάσει όλα τα κεντρικά τετράγωνα για να έχετε την καλύτερη δυνατή βαθμολογία. Για τον έλεγχο του παιχνιδιού το μόνο που χρειάζεται να μετακινήσετε το ποντίκι και χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους. Αν και μπορεί να φαίνεται ένα πολύ απλό παιχνίδι, η δυσκολία αυξάνεται κάθε χρόνο. Είναι ένα πολύ διασκεδαστικό και εθιστικό παιχνίδι, δεν μπορείτε να σταματήσετε να παίζετε! Μπορείτε να συγχρονίσετε τις αισθήσεις σας για να ελέγξετε ταυτόχρονα όλους τους φραγμούς και να μην αφήσουμε την μπάλα αγγίξει την άκρη της οθόνης.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 12119 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1804 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 494 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 12119 φορές
πολλαπλών χτύπημα

Αυτό το παιχνίδι είναι μια παραλλαγή του Arkanoid, ένα κλασικό παιχνίδι βίντεο. Η ιδιαιτερότητα αυτού του παιχνιδιού είναι ότι μπορείτε να ελέγχετε τέσσερις ράβδους ταυτόχρονα. Όταν η λευκή μπάλα ακουμπήσει ένα τούβλο, θα εξαφανιστούν και πόντους. Πόσους πόντους μπορείτε να πάρετε; Μερικές φορές χρειάζεται να κάνουμε πολλά ριμπάουντ την μπάλα αρκετά υψηλό ώστε να φτάσει τα υψηλότερα τούβλα σπάσιμο. Τα κλασικά παιχνίδια είναι πίσω στη μόδα με τις νέες εκδόσεις των online παιχνίδια.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται πολλαπλών χτύπημα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Κλασικά flash παιχνίδι που ονομάζεται πολλαπλών χτύπημα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται πολλαπλών χτύπημα σε Griego και σχετίζεται με Κλασικά. Νέο παιχνίδι μας πολλαπλών χτύπημα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Κλασικά μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται πολλαπλών χτύπημα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

πολλαπλών χτύπημα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Κλασικά πιο έπαιξαν παιχνίδια

arkanoid παιχνίδι ►

Arkanoid

6
6 από τα 10 - 12068 ψήφους
Έπαιξε
182609
φορές

Χρησιμοποιώντας το ποντίκι, ο οδηγός του σκάφους για να σπάσουμε την μπάλα γύρω από την οθόνη και &# ...

Προτομή μια κίνηση παιχνίδι ►

Προτομή μια κίνηση

6
6 από τα 10 - 3418 ψήφους
Έπαιξε
74511
φορές

Παίξτε αυτό το κλασσικό παιχνίδι Προτομή μια κίνηση. Θα περάσουν από διαφορετικές οθόνες, και πρ^ ...