Παιχνιδια

Τένις Arkanoid

παιχνίδι της Κλασικά

Τένις arkanoid

Τένις Arkanoid Βαθμολογία: 5/10

Τένις arkanoid παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Ένα δροσερό παιχνίδι τένις. Μετακινήστε τη ρακέτα δεξιά και αριστερά με το ποντίκι σας, έτσι ώστε οι μπάλες θα αναπηδήσει πάνω του και να σπάσει τα τούβλα στο επάνω μέρος της οθόνης. Θα πρέπει να είσαι γρήγορος! Εκδοχή του κλασικού παιχνιδιού Arkanoid. Στο πάνω μέρος της οθόνης έχετε μια ομάδα από χρωματιστά τετράγωνα. Θα πρέπει να σπάσουμε την μπάλα για να καταστρέψει κάθε ένα από τα μπλοκ. Θα πρέπει να κρατήσει την μπάλα από την πτώση ή να χάσουν το παιχνίδι. Έλεγχοι με ρακέτα του τένις το ποντίκι και να κάνει την αναπήδηση μπάλα όσες φορές μπορείτε, μέχρι να καταστρέψει όλα τα μπλοκ.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 19373 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1008 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 780 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 19373 φορές
Τένις Arkanoid

Ένα παιχνίδι τένις βασίζεται στο κλασικό ζωής Arkanoid. Μετακινήστε τη ρακέτα προς τα δεξιά και τα αριστερά με το ποντίκι για να χτυπήσει την μπάλα και να σπάσει τα τούβλα στο επάνω μέρος της οθόνης. Θα πρέπει να είσαι γρήγορος! Ακριβώς ελέγχει την μπάλα και έχουν όλα τα χρωματιστά τετράγωνα στην κορυφή εξαφανίζεται. Control είναι ένα απλό παιχνίδι, κατάλληλο για όλα τα ακροατήρια. Μετακίνηση πλευρά ρακέτα στην πλευρά της οθόνης και να ελέγχουν την αναπήδηση της μπάλας σε αυτό. Κάντε μπάλα του τένις πάει εμπρός και να καταστρέψουν όλα τα μπλοκ της κάθε οθόνης. Το παιχνίδι είναι ένα κλασικό παιχνίδι arkanoid τη ζωή σε έναν απλό έλεγχο μια μπάλα που πρέπει να τελειώσει με όλα τα εμπόδια στο πάνω μέρος της οθόνης. Σε αυτό το παιχνίδι προσαρμοσμένο στο άθλημα του τένις.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Τένις Arkanoid για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Κλασικά flash παιχνίδι που ονομάζεται Τένις Arkanoid. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Τένις Arkanoid σε Griego και σχετίζεται με Κλασικά. Νέο παιχνίδι μας Τένις Arkanoid είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Κλασικά μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Τένις Arkanoid ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Τένις Arkanoid
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Κλασικά πιο έπαιξαν παιχνίδια

arkanoid παιχνίδι ►

Arkanoid

6
6 από τα 10 - 12068 ψήφους
Έπαιξε
182616
φορές

Χρησιμοποιώντας το ποντίκι, ο οδηγός του σκάφους για να σπάσουμε την μπάλα γύρω από την οθόνη και &# ...

Προτομή μια κίνηση παιχνίδι ►

Προτομή μια κίνηση

6
6 από τα 10 - 3418 ψήφους
Έπαιξε
74520
φορές

Παίξτε αυτό το κλασσικό παιχνίδι Προτομή μια κίνηση. Θα περάσουν από διαφορετικές οθόνες, και πρ^ ...