Παιχνιδια

Μπαστούνια και δίσκοι

παιχνίδι της Κλασικά

Μπαστούνια και δίσκοι

Μπαστούνια και δίσκοι Βαθμολογία: 6/10

Μπαστούνια και δίσκοι παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Το παιχνίδι αποτελείται από τρεις κατακόρυφες ράβδους και έναν αριθμό δίσκων. Διατάσσονται από το υψηλότερο στο χαμηλότερο ανάλογα με το μέγεθος, το πρώτο ανοδικό ράβδο. Δεν μπορείτε να τοποθετήσετε ένα μεγαλύτερο δίσκο σε ένα μικρότερο σε κανέναν χρόνο. Το παιχνίδι είναι να μετακινήσετε όλα τα δίσκους στην τρίτη ράβδος τοποθετήθηκε Φθίνουσα Αύξουσα. Οδηγίες: Μπορείτε να μετακινήσετε μόνο ένα δίσκο κάθε φορά. Μια μεγαλύτερη μονάδα δίσκου δεν μπορεί να επικαλεστεί ένα μικρότερο. Το μόνο που μπορεί να κινηθεί ο δίσκος είναι πάνω σε κάθε ράβδο.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 80622 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 168 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 17460 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 80622 φορές
Μπαστούνια και δίσκοι

Επιτραπέζιο παιχνίδι όπου θα πρέπει να κινηθούν οι δίσκοι καθεμιάς από τις ράβδους. Θα πρέπει να λάβει τη μία πλευρά στην άλλη. Ένα παζλ που μπορεί να σας βοηθήσει να έχουν μια καλή στιγμή. Μετακινήστε όλα τα δαχτυλίδια από το ένα μέρος στο άλλο σε συμμόρφωση με τους κανόνες για να κερδίσει το παιχνίδι. Δείτε τις ικανότητές σας και την ικανότητα να κινηθούν τα πράγματα χωρίς να κάνει λάθη. Μπορείτε να έχετε ένα διασκεδαστικό χρόνο με αυτό το ψυχαγωγικό παιχνίδι λάμψης.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Μπαστούνια και δίσκοι για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Κλασικά flash παιχνίδι που ονομάζεται Μπαστούνια και δίσκοι. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Μπαστούνια και δίσκοι σε Griego και σχετίζεται με Κλασικά. Νέο παιχνίδι μας Μπαστούνια και δίσκοι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Κλασικά μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Μπαστούνια και δίσκοι ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Μπαστούνια και δίσκοι
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Κλασικά πιο έπαιξαν παιχνίδια

arkanoid παιχνίδι ►

Arkanoid

6
6 από τα 10 - 12068 ψήφους
Έπαιξε
182609
φορές

Χρησιμοποιώντας το ποντίκι, ο οδηγός του σκάφους για να σπάσουμε την μπάλα γύρω από την οθόνη και &# ...

Προτομή μια κίνηση παιχνίδι ►

Προτομή μια κίνηση

6
6 από τα 10 - 3418 ψήφους
Έπαιξε
74511
φορές

Παίξτε αυτό το κλασσικό παιχνίδι Προτομή μια κίνηση. Θα περάσουν από διαφορετικές οθόνες, και πρ^ ...

ζωικής mahjong παιχνίδι ►

ζωικής mahjong

5
5 από τα 10 - 5060 ψήφους
Έπαιξε
57522
φορές

Το αντικείμενο του παιχνιδιού είναι να ταιριάζουν με τα κεραμίδια. Για να γίνει ένας αγώνας που π ...