Παιχνιδια

Ultranium 2

παιχνίδι της Κλασικά

Ultranium 2

Ultranium 2 Βαθμολογία: 3/10

Ultranium 2 παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Ultranium 2 είναι ένα ριμέικ του κλασικού Arkanoid, όπου θα πρέπει να ελέγχει μια οριζόντια γραμμή για να σπάσουμε την μπάλα και να σπάσει όλα τα μπλοκ από την οθόνη. Όταν ξεκινάτε ένα νέο παιχνίδι, μπορείτε να επιλέξετε το επίπεδο στο οποίο παίζετε. Η οριζόντια ράβδος ελέγχεται από την κίνηση του ποντικιού. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να πιάσει τα μπόνους που πέφτουν από τα τούβλα, γιατί χάρη σ 'αυτούς, θα έχετε διάφορες βελτιώσεις. Είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι που θα σας κρατήσει διασκεδάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, επειδή είναι πολύ εθιστικό. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να βαρεθεί με τη δεύτερη δόση της Ultranium.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 17914 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1145 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 3.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Αξιολόγηση με βάση 860 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 17914 φορές
Ultranium 2

Η δυναμική αυτού του παιχνιδιού είναι όπως και κάθε άλλη ξεμπλοκάρισμα στυλ παιχνιδιού. Σε αυτά τα παιχνίδια ο στόχος είναι να σπάσει μπλοκ χρησιμοποιώντας μία μπάλα αναπηδά σε μια οριζόντια γραμμή. Θα πρέπει να εμποδίσει την μπάλα από την πτώση προς το κάτω μέρος της οθόνης. Το πιο δημοφιλές παιχνίδι arcade αυτού του είδους ήταν το Arkanoid, που αναπτύχθηκε από την Taito. Σήμερα το παιχνίδι αυτό είναι ένα κλασικό παιχνίδι βίντεο, και υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που παίζουν την αρχική έκδοση του υπολογιστή.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Ultranium 2 για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Κλασικά flash παιχνίδι που ονομάζεται Ultranium 2. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Ultranium 2 σε Griego και σχετίζεται με Κλασικά. Νέο παιχνίδι μας Ultranium 2 είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Κλασικά μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Ultranium 2 ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Ultranium 2
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Κλασικά πιο έπαιξαν παιχνίδια

arkanoid παιχνίδι ►

Arkanoid

6
6 από τα 10 - 12068 ψήφους
Έπαιξε
182609
φορές

Χρησιμοποιώντας το ποντίκι, ο οδηγός του σκάφους για να σπάσουμε την μπάλα γύρω από την οθόνη και &# ...

Προτομή μια κίνηση παιχνίδι ►

Προτομή μια κίνηση

6
6 από τα 10 - 3418 ψήφους
Έπαιξε
74511
φορές

Παίξτε αυτό το κλασσικό παιχνίδι Προτομή μια κίνηση. Θα περάσουν από διαφορετικές οθόνες, και πρ^ ...