Παιχνιδια

αστεροειδείς

παιχνίδι της Κλασικά

αστεροειδείς

αστεροειδείς Βαθμολογία: 9/10

αστεροειδείς παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Ο στόχος σας σε αυτό το δωρεάν παιχνίδι γραμμής είναι να πυροβολούν τους αστεροειδείς πριν καταστρέψουν το πλοίο σας. Κάθε επίπεδο ξεκινά με μεγάλες αστεροειδείς που, όταν χτύπησε, θα αναπαράγονται δύο μεσαίου μεγέθους αστεροειδείς. Οι μεσαίου μεγέθους αστεροειδείς στη συνέχεια θα σπάσει σε δύο μικρούς αστεροειδείς, όταν χτύπησε, και οι μικροί αστεροειδείς μπορούν να καταστραφούν. Καταργήστε την οθόνη των αστεροειδών για να ολοκληρώσετε το επίπεδο. πυροβολούν ιπτάμενους δίσκους για δώρο πόντους.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6887 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3309 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 9.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Αξιολόγηση με βάση 16 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6887 φορές
αστεροειδείς

Αστεροειδείς είναι ένα πολύ δημοφιλές στοά φορέα με βάση το παιχνίδι που ξεκίνησε το 1979 από Atari. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να πυροβολήσει και να καταστρέψουν αστεροειδείς αποφεύγοντας να συντρίψει με τα συντρίμμια τους. Ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια της Χρυσής Εποχής του στοά παιχνίδι βίντεο.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται αστεροειδείς για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Κλασικά flash παιχνίδι που ονομάζεται αστεροειδείς. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται αστεροειδείς σε Griego και σχετίζεται με Κλασικά. Νέο παιχνίδι μας αστεροειδείς είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Κλασικά μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται αστεροειδείς ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

αστεροειδείς
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Κλασικά πιο έπαιξαν παιχνίδια

arkanoid παιχνίδι ►

Arkanoid

6
6 από τα 10 - 12068 ψήφους
Έπαιξε
182593
φορές

Χρησιμοποιώντας το ποντίκι, ο οδηγός του σκάφους για να σπάσουμε την μπάλα γύρω από την οθόνη και &# ...

Προτομή μια κίνηση παιχνίδι ►

Προτομή μια κίνηση

6
6 από τα 10 - 3418 ψήφους
Έπαιξε
74498
φορές

Παίξτε αυτό το κλασσικό παιχνίδι Προτομή μια κίνηση. Θα περάσουν από διαφορετικές οθόνες, και πρ^ ...