Παιχνιδια

Doom Flash

παιχνίδι της Κλασικά

Doom flash

Doom Flash Βαθμολογία: 7/10

Doom flash παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Κάτι πάει στραβά σε ένα ερευνητικό σταθμό στον Άρη. Ό, τι συνέβη προκάλεσε τη δυνατότητα να υποβληθεί σε επίπεδο 5 καραντίνα. Η ομάδα αποτελείται από σκληρό πεζοναύτες χώρο οπλισμένοι μέχρι τα δόντια με αρκετή δύναμη πυρός για να εξουδετερώσει κάθε νήμα αυτοί οι στρατιώτες συναντήσετε. Μια λεγεώνα από εφιαλτικά πλάσματα άγνωστης προέλευσης κρύβεται πίσω από κάθε τοίχο και παραμονεύει τις αμέτρητες αίθουσες και σήραγγες της εγκατάστασης, σκοτώνοντας ό, τι παραμένουν λίγοι άνθρωποι. Σφράγιση από την πύλη προς τη Γη, λοχίας, θεριστική μηχανή και η ομάδα τους πρέπει να χρησιμοποιήσει κάθε όπλο στη διάθεσή τους για να εκτελούν τις διαταγές τους: τίποτα δεν βγαίνει ζωντανός.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 7124 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3153 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 94 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 7124 φορές
Doom Flash

Doom είναι το 1993 επιστημονική φαντασία τρόμου-με θέμα το πρώτο πρόσωπο σκοπευτές παιχνίδι βίντεο αναγνωρίζεται ευρέως για το γεγονός ότι διέδωσε το πρώτο είδος σκοπευτές πρόσωπο με 3D γραφικά.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Doom Flash για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Κλασικά flash παιχνίδι που ονομάζεται Doom Flash. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Doom Flash σε Griego και σχετίζεται με Κλασικά. Νέο παιχνίδι μας Doom Flash είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Κλασικά μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Doom Flash ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Doom Flash
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Κλασικά πιο έπαιξαν παιχνίδια

arkanoid παιχνίδι ►

Arkanoid

6
6 από τα 10 - 12068 ψήφους
Έπαιξε
182602
φορές

Χρησιμοποιώντας το ποντίκι, ο οδηγός του σκάφους για να σπάσουμε την μπάλα γύρω από την οθόνη και &# ...

Προτομή μια κίνηση παιχνίδι ►

Προτομή μια κίνηση

6
6 από τα 10 - 3418 ψήφους
Έπαιξε
74502
φορές

Παίξτε αυτό το κλασσικό παιχνίδι Προτομή μια κίνηση. Θα περάσουν από διαφορετικές οθόνες, και πρ^ ...