Παιχνιδια

επική μάχη

παιχνίδι της Κλασικά

επική μάχη

επική μάχη Βαθμολογία: 1/10

επική μάχη παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Παιχνίδι εμπνευσμένο από την κλασική πυροβολήσει το μεγάλο τέρας. Αυτή τη φορά θα είναι ένας πολεμιστής και ο θυμός περνούν από διάφορες οθόνες να πάρει τα όπλα και ασπίδες για να πολεμήσουν. Μπορείτε να ελέγξετε το ποντίκι (συνιστάται) ή το πληκτρολόγιο. Πολεμιστής σας είναι πάντα γυρίσματα, αλλά θα πρέπει να αποφύγουν τις επιπτώσεις από τη ρίψη πράγματα τέρατα, ενώ μπορείτε να συλλέγουν τα κέρματα που σας δίνουν τη ζωή για να συνεχίσετε. Και κινούμενα γραφικά είναι πολύ καλή. Σίγουρα, μπορείτε να περάσετε ώρες παιχνιδιού χωρίς να βαρεθούν.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 5876 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3700 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 1.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
1

Αξιολόγηση με βάση 2 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 5876 φορές
επική μάχη

Κλασικό arcade mode παιχνιδιού σκοποβολής επειδή έχει όλα τα συστατικά του κλασικού arcade που πρέπει να επισημαίνονται ως τέτοια. Η κίνηση της κούκλας είναι πολύ επιτυχημένη, είναι πολύ διαισθητικό και να ανταποκρίνεται γρήγορα στις εντολές του ποντικιού, γι 'αυτό είναι ένα καλό παιχνίδι για να μάθουν πώς να χειρίζονται το ποντίκι με ευκολία.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται επική μάχη για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Κλασικά flash παιχνίδι που ονομάζεται επική μάχη. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται επική μάχη σε Griego και σχετίζεται με Κλασικά. Νέο παιχνίδι μας επική μάχη είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Κλασικά μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται επική μάχη ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

επική μάχη
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Κλασικά πιο έπαιξαν παιχνίδια

arkanoid παιχνίδι ►

Arkanoid

6
6 από τα 10 - 12068 ψήφους
Έπαιξε
182602
φορές

Χρησιμοποιώντας το ποντίκι, ο οδηγός του σκάφους για να σπάσουμε την μπάλα γύρω από την οθόνη και &# ...

Προτομή μια κίνηση παιχνίδι ►

Προτομή μια κίνηση

6
6 από τα 10 - 3418 ψήφους
Έπαιξε
74502
φορές

Παίξτε αυτό το κλασσικό παιχνίδι Προτομή μια κίνηση. Θα περάσουν από διαφορετικές οθόνες, και πρ^ ...