Παιχνιδια

Κόμπος στο 3D

παιχνίδι της Κλασικά

Κόμπος στο 3d

Κόμπος στο 3D Βαθμολογία: 7/10

Κόμπος στο 3d παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτό το ελεύθερο σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι 3D είναι ένα ρετρό φως κύκλου παιχνίδι. Εμπνεύστηκε από Κόμπος στο 3D, ένα παιχνίδι που γράφτηκε από τον Malcolm Evans το 1983 για την ZX φάσμα, υπενθυμίζοντάς σας παλαιότερες εποχές. Χρησιμοποιήστε τα βελάκια για να πετάξει το σκάφος σας σε ένα περιτύλιγμα-γύρω από κύβος του χώρου. Θα πρέπει να αποφεύγουν όλα τα μονοπάτια, συμπεριλαμβανομένης και της δικής σας, το κίτρινο. Οι συγκρούσεις επηρεάζουν ασπίδα σας, όταν σας δύναμη ασπίδα φτάσει στο μηδέν, το παιχνίδι τελειώνει. Το σκορ σας αυξάνεται σε αναλογία με την αύξηση της πυκνότητας χώρο.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6768 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3314 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 4 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6768 φορές
Κόμπος στο 3D

Ο κόμπος στο παιχνίδι 3D λαμβάνει χώρα σε ένα τρισδιάστατο πλέγμα με την οθόνη είναι μια πρώτη άποψη για το τι πρόσωπο ο παίκτης μπορεί να δει μπροστά τους. Αρχικά κενό, αυτός ο χώρος είναι γεμάτος από τον παίκτη που κινείται συνεχώς προς τα εμπρός και αφήνοντας ένα ίχνος πίσω τους. Υπάρχει ένας αριθμός των υπολογιστών που ελέγχονται κυνηγούς να κάνει το ίδιο πράγμα που εγκαταλείπουν έναν διαφορετικό χρώμα ίχνος πίσω τους.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Κόμπος στο 3D για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Κλασικά flash παιχνίδι που ονομάζεται Κόμπος στο 3D. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Κόμπος στο 3D σε Griego και σχετίζεται με Κλασικά. Νέο παιχνίδι μας Κόμπος στο 3D είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Κλασικά μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Κόμπος στο 3D ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Κόμπος στο 3D
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Κλασικά πιο έπαιξαν παιχνίδια

arkanoid παιχνίδι ►

Arkanoid

6
6 από τα 10 - 12068 ψήφους
Έπαιξε
182593
φορές

Χρησιμοποιώντας το ποντίκι, ο οδηγός του σκάφους για να σπάσουμε την μπάλα γύρω από την οθόνη και &# ...

Προτομή μια κίνηση παιχνίδι ►

Προτομή μια κίνηση

6
6 από τα 10 - 3418 ψήφους
Έπαιξε
74498
φορές

Παίξτε αυτό το κλασσικό παιχνίδι Προτομή μια κίνηση. Θα περάσουν από διαφορετικές οθόνες, και πρ^ ...