Παιχνιδια

Mario φυσαλίδες και ροδάκινο

παιχνίδι της Κλασικά

Mario φυσαλίδες και ροδάκινο

Mario φυσαλίδες και ροδάκινο Βαθμολογία: 6/10

Mario φυσαλίδες και ροδάκινο παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Βοήθεια Mario σε αυτό το ελεύθερο σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι για να συναντηθεί με την πριγκίπισσα ροδάκινο. Mario και ροδάκινο είναι μέσα σε ένα ποτήρι φυσαλίδες, και να τα βάλει μαζί γυρίσματα φυσαλίδες στο Mario χρησιμοποιώντας το κανόνι. Ελέγξτε την ακρίβεια και τη δύναμη με το ποντίκι και να ξεπεράσουν όλα τα επίπεδα. Αν ξεμείνετε από φυσαλίδες, κάνετε λάθος ή θέλετε να ξεκινήσετε πάλι έχετε ένα κουμπί επαναφοράς για να προσπαθήσει όσες φορές θέλετε. Καλή τύχη!

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 8120 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2711 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 40 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 8120 φορές
Mario φυσαλίδες και ροδάκινο

Το κλασικό χαρακτήρα των πλατφόρμες τυχερών παιχνιδιών γνωστή ως σούπερ Mario έρχεται με ένα μίνι παιχνίδι με ροδάκινο πριγκίπισσα. Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να έχετε την ακρίβεια και την ακρίβεια για να χτυπήσει το σωστό μέρος για να φωτιά το κανόνι.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Mario φυσαλίδες και ροδάκινο για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Κλασικά flash παιχνίδι που ονομάζεται Mario φυσαλίδες και ροδάκινο. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Mario φυσαλίδες και ροδάκινο σε Griego και σχετίζεται με Κλασικά. Νέο παιχνίδι μας Mario φυσαλίδες και ροδάκινο είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Κλασικά μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Mario φυσαλίδες και ροδάκινο ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Mario φυσαλίδες και ροδάκινο
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Κλασικά πιο έπαιξαν παιχνίδια

arkanoid παιχνίδι ►

Arkanoid

6
6 από τα 10 - 12068 ψήφους
Έπαιξε
182602
φορές

Χρησιμοποιώντας το ποντίκι, ο οδηγός του σκάφους για να σπάσουμε την μπάλα γύρω από την οθόνη και &# ...

Προτομή μια κίνηση παιχνίδι ►

Προτομή μια κίνηση

6
6 από τα 10 - 3418 ψήφους
Έπαιξε
74502
φορές

Παίξτε αυτό το κλασσικό παιχνίδι Προτομή μια κίνηση. Θα περάσουν από διαφορετικές οθόνες, και πρ^ ...