Παιχνιδια

ναρκοσυλλέκτης

παιχνίδι της Κλασικά

ναρκοσυλλέκτης

ναρκοσυλλέκτης Βαθμολογία: 5/10

ναρκοσυλλέκτης παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να εντοπίσετε όλες τις νάρκες εξαπλωθεί πάνω από την πλατεία του δικτύου όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Υπάρχουν δύο πλέγματα από 16x16 και 25x25 μεγέθη στο παιχνίδι. Θα πρέπει να καταλάβουμε τη θέση όλων των ορυχείων με βάση αυτούς τους αριθμούς. Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και να αναλύσει προσεκτικά για να βρείτε την ακριβή τοποθεσία του ορυχείου. Προσπαθήστε να λύσει τα δίκτυα, το συντομότερο μπορείτε να το κάνετε με την υψηλή βαθμολογία λίστα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 7480 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3193 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 26 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 7480 φορές
ναρκοσυλλέκτης

Ο σκοπός αυτής της δωρεάν σε απευθείας σύνδεση παιχνιδιού είναι να καθαρίσετε μια αφηρημένη ναρκοπέδιο χωρίς εκρηκτικών ένα μόνο ορυχείο. Το παιχνίδι έχει γραφτεί για πολλές πλατφόρμες σύστημα που είναι ακόμα σε χρήση σήμερα.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται ναρκοσυλλέκτης για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Κλασικά flash παιχνίδι που ονομάζεται ναρκοσυλλέκτης. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται ναρκοσυλλέκτης σε Griego και σχετίζεται με Κλασικά. Νέο παιχνίδι μας ναρκοσυλλέκτης είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Κλασικά μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται ναρκοσυλλέκτης ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

ναρκοσυλλέκτης
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Κλασικά πιο έπαιξαν παιχνίδια

arkanoid παιχνίδι ►

Arkanoid

6
6 από τα 10 - 12068 ψήφους
Έπαιξε
182615
φορές

Χρησιμοποιώντας το ποντίκι, ο οδηγός του σκάφους για να σπάσουμε την μπάλα γύρω από την οθόνη και &# ...

Προτομή μια κίνηση παιχνίδι ►

Προτομή μια κίνηση

6
6 από τα 10 - 3418 ψήφους
Έπαιξε
74520
φορές

Παίξτε αυτό το κλασσικό παιχνίδι Προτομή μια κίνηση. Θα περάσουν από διαφορετικές οθόνες, και πρ^ ...