Παιχνιδια

σύγχρονα αστεροειδείς

παιχνίδι της Κλασικά

σύγχρονα αστεροειδείς

σύγχρονα αστεροειδείς Βαθμολογία: 1/10

σύγχρονα αστεροειδείς παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι ο στόχος είναι να υπερασπιστεί τη βάση σας από το αντίθετο ρεύμα επιθέσεις και να βασανίσει επάνω ένα τεράστιο βαθμολογία στη διαδικασία. Αυτή η δωρεάν online παιχνίδι βασίζεται στο κλασικό arcade παιχνίδι που ονομάζεται αστεροειδείς, μόνο που έχει κάποιες διαφορές. Το πλοίο είναι τώρα μια βάση, έτσι ώστε να μην μπορεί να κινηθεί, αν και ακόμα μπορεί να πυροβολήσει. Ως εκ τούτου, προσελκύει πλέον το σύνολο των αστεροειδών, που δεν είναι πια αστεροειδείς, αλλά και τα σχήματα που καταλαμβάνουν περισσότερα χτυπήματα για να σκοτώσουν ή να ανταμείψει τους περισσότερους πόντους. Όλοι θα καταλήξουν φθάνοντας τη βάση, εκτός αν είστε σε θέση να τους πυροβολήσει πρώτος. Υπάρχουν επίσης και μπόνους που θα πρέπει να συλλέγουν και τα μπόνους που θα δοθούν για την επίτευξη διαφορετικών στόχων.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 5892 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3593 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 1.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
1

Αξιολόγηση με βάση 2 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 5892 φορές
σύγχρονα αστεροειδείς

αστεροειδείς είναι ένα πολύ δημοφιλές arcade φορέα με βάση το παιχνίδι που ξεκίνησε το 1979 από Atari. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να πυροβολήσει και να καταστρέψουν τους αστεροειδείς αποφεύγοντας να συντρίψει με τα συντρίμμια τους. Ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια της χρυσής εποχής των στοές βιντεοπαιχνίδια.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται σύγχρονα αστεροειδείς για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Κλασικά flash παιχνίδι που ονομάζεται σύγχρονα αστεροειδείς. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται σύγχρονα αστεροειδείς σε Griego και σχετίζεται με Κλασικά. Νέο παιχνίδι μας σύγχρονα αστεροειδείς είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Κλασικά μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται σύγχρονα αστεροειδείς ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

σύγχρονα αστεροειδείς
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Κλασικά πιο έπαιξαν παιχνίδια

arkanoid παιχνίδι ►

Arkanoid

6
6 από τα 10 - 12068 ψήφους
Έπαιξε
182616
φορές

Χρησιμοποιώντας το ποντίκι, ο οδηγός του σκάφους για να σπάσουμε την μπάλα γύρω από την οθόνη και &# ...

Προτομή μια κίνηση παιχνίδι ►

Προτομή μια κίνηση

6
6 από τα 10 - 3418 ψήφους
Έπαιξε
74520
φορές

Παίξτε αυτό το κλασσικό παιχνίδι Προτομή μια κίνηση. Θα περάσουν από διαφορετικές οθόνες, και πρ^ ...