Παιχνιδια

εισβολείς Σημειωματάριο

παιχνίδι της Κλασικά

εισβολείς Σημειωματάριο

εισβολείς Σημειωματάριο Βαθμολογία: 7/10

εισβολείς Σημειωματάριο παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σίγουρα θυμάστε το arcade παιχνίδι με γυρίσματα αλλοδαπών, οι εισβολείς του χώρου. Σε αυτή την έκδοση μπορείτε να παίξετε αυτό το παιχνίδι, αλλά όπως όλα σχεδιάστηκε με μπλε στυλό πάνω στα φύλλα ενός φορητού υπολογιστή. Όπως και στην παραδοσιακή εκδοχή, θα πρέπει να χειριστεί ένα διαστημόπλοιο και να πυροβολήσει τους εξωγήινους που είναι πιο κοντά σε σας. Για τον έλεγχο του πλοίου σας χρειάζονται μόνο το ποντίκι του υπολογιστή σας για την πλευρική κίνηση, και κάντε κλικ στη φωτιά. Ένα απλό παιχνίδι και εύκολο να παίξει, αλλά είναι πολύ διασκεδαστικό.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6019 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3538 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 4 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6019 φορές
εισβολείς Σημειωματάριο

Αυτό το online παιχνίδι βασίζεται στα arcade εισβολείς χώρο του βίντεο παιχνίδι που δημιουργήθηκε από Toshihiro Nishikado. Ο κύριος του έργου ήταν το γνωστό video game εταιρεία Taito Corporation. Όταν το παιχνίδι φτάσει μια τεράστια επιτυχία, άρχισαν να βγαίνουν για αυτούς τους χαρακτήρες με pixel στυλ. Σήμερα, υπάρχουν πολλά προϊόντα merchandising με αυτό το παιχνίδι ως ένα θέμα, και έχει πολλούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Θα μπορούσαμε να συγκρίνουμε αυτό που συνέβη με εισβολείς χώρο στη δεκαετία του '80 με τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες με το παιχνίδι Angry Birds.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται εισβολείς Σημειωματάριο για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Κλασικά flash παιχνίδι που ονομάζεται εισβολείς Σημειωματάριο. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται εισβολείς Σημειωματάριο σε Griego και σχετίζεται με Κλασικά. Νέο παιχνίδι μας εισβολείς Σημειωματάριο είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Κλασικά μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται εισβολείς Σημειωματάριο ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

εισβολείς Σημειωματάριο
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Κλασικά πιο έπαιξαν παιχνίδια

arkanoid παιχνίδι ►

Arkanoid

6
6 από τα 10 - 12068 ψήφους
Έπαιξε
182602
φορές

Χρησιμοποιώντας το ποντίκι, ο οδηγός του σκάφους για να σπάσουμε την μπάλα γύρω από την οθόνη και &# ...

Προτομή μια κίνηση παιχνίδι ►

Προτομή μια κίνηση

6
6 από τα 10 - 3418 ψήφους
Έπαιξε
74502
φορές

Παίξτε αυτό το κλασσικό παιχνίδι Προτομή μια κίνηση. Θα περάσουν από διαφορετικές οθόνες, και πρ^ ...