Παιχνιδια

Qix κλασικό σε 3D 2

παιχνίδι της Κλασικά

Qix κλασικό σε 3d 2

Qix κλασικό σε 3D 2 Βαθμολογία: 7/10

Qix κλασικό σε 3d 2 παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Ένα από τα πιο αναμενόμενα συνέχειες σε ένα από τα καλύτερα νέα έκδοση του ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στοά είναι πίσω! Αυτό το δωρεάν παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση είναι μια έκδοση ξανακάνω του διάσημου και παλαιού Xonix Qix και βιντεοπαιχνίδια. Χρησιμοποιήστε το W, A, S και D ή τα βέλη για να μετακινήσετε. Κόψτε τμήματα του πεδίου να τελειώσει το επίπεδο. Θα χάσετε φύσεις αν διασχίζουν μονοπάτι σας, εάν αγγίζετε τις μπάλες ή αν η μπάλα περάσει σας μονοπάτι. Σήκωσε τα μπόνους, όπως ταχύτητα, χρόνος, φύσεις και πολλά άλλα!

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6961 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3268 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 16 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6961 φορές
Qix κλασικό σε 3D 2

Ο στόχος του είναι να Qix φράχτη από την υπερψήφιση του γήπεδο αποφεύγοντας τον κύριο εχθρό, όπως ακριβώς και σε αυτό το παιχνίδι, μόνο σε 2D. Xonix είναι μια έκδοση του στοά παιχνίδι Qix. Qix είναι ένα στοά παιχνίδι, που απελευθερώνεται από Taito America Corporation το 1981.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Qix κλασικό σε 3D 2 για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Κλασικά flash παιχνίδι που ονομάζεται Qix κλασικό σε 3D 2. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Qix κλασικό σε 3D 2 σε Griego και σχετίζεται με Κλασικά. Νέο παιχνίδι μας Qix κλασικό σε 3D 2 είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Κλασικά μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Qix κλασικό σε 3D 2 ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Qix κλασικό σε 3D 2
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Κλασικά πιο έπαιξαν παιχνίδια

arkanoid παιχνίδι ►

Arkanoid

6
6 από τα 10 - 12068 ψήφους
Έπαιξε
182593
φορές

Χρησιμοποιώντας το ποντίκι, ο οδηγός του σκάφους για να σπάσουμε την μπάλα γύρω από την οθόνη και &# ...

Προτομή μια κίνηση παιχνίδι ►

Προτομή μια κίνηση

6
6 από τα 10 - 3418 ψήφους
Έπαιξε
74498
φορές

Παίξτε αυτό το κλασσικό παιχνίδι Προτομή μια κίνηση. Θα περάσουν από διαφορετικές οθόνες, και πρ^ ...