Παιχνιδια

Qix κλασικό σε 3D

παιχνίδι της Κλασικά

Qix κλασικό σε 3d

Qix κλασικό σε 3D Βαθμολογία: 7/10

Qix κλασικό σε 3d παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτό το δωρεάν σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι είναι μια έκδοση ριμέικ του διάσημου και παλαιού Xonix και Qix βιντεοπαιχνίδια. Διαθέτει 10 επίπεδα, 6 τύπους εχθρός και 6 μπόνους. Χρησιμοποιήστε τα W, A, S και D ή τα βέλη για να μετακινήσετε. Κόψτε τα μέρη του τομέα να ολοκληρώσετε το επίπεδο. Θα χάσετε αν φύσεις διασχίζουν διαδρομή σας, εάν αγγίζετε τις μπάλες ή αν η μπάλα περάσει σας μονοπάτι. Σήκωσε μπόνους όπως η ταχύτητα, ο χρόνος, φύσεις και πολύ περισσότερο!

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 7489 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3171 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 40 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 7489 φορές
Qix κλασικό σε 3D

Qix είναι ένα στοά παιχνίδι που κυκλοφόρησε από την Taito America Corporation το 1981. Ο στόχος του είναι να Qix φράχτη από την υπερψήφιση του γήπεδο αποφεύγοντας τον κύριο εχθρό, ακριβώς όπως σε αυτό το παιχνίδι, μόνο στο 2D. Xonix είναι μια έκδοση της στοάς Qix παιχνίδι.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Qix κλασικό σε 3D για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Κλασικά flash παιχνίδι που ονομάζεται Qix κλασικό σε 3D. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Qix κλασικό σε 3D σε Griego και σχετίζεται με Κλασικά. Νέο παιχνίδι μας Qix κλασικό σε 3D είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Κλασικά μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Qix κλασικό σε 3D ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Qix κλασικό σε 3D
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Κλασικά πιο έπαιξαν παιχνίδια

arkanoid παιχνίδι ►

Arkanoid

6
6 από τα 10 - 12068 ψήφους
Έπαιξε
182593
φορές

Χρησιμοποιώντας το ποντίκι, ο οδηγός του σκάφους για να σπάσουμε την μπάλα γύρω από την οθόνη και &# ...

Προτομή μια κίνηση παιχνίδι ►

Προτομή μια κίνηση

6
6 από τα 10 - 3418 ψήφους
Έπαιξε
74498
φορές

Παίξτε αυτό το κλασσικό παιχνίδι Προτομή μια κίνηση. Θα περάσουν από διαφορετικές οθόνες, και πρ^ ...