Παιχνιδια

ξανακάνω του SkyRoads

παιχνίδι της Κλασικά

ξανακάνω του skyroads

ξανακάνω του SkyRoads Βαθμολογία: 8/10

ξανακάνω του skyroads παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτό το παιχνίδι είναι ένα ξανακάνω της κλασικής MS-DOS παιχνίδι που ονομάζεται SkyRoads, το οποίο είναι επίσης ένα ξανακάνω από ένα προηγούμενο παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Kosmonaut από την ίδια την ανάπτυξη. Το μπαρ του χώρου και πλήκτρα κατεύθυνσης που χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει μια εύκολη κίνηση και άλμα κίνηση. Μέχρι επιταχύνει την μπάλα κάτω και να επιβραδύνει. Μέτρα στο κάτω μέρος δείχνουν την ταχύτητα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 7341 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3081 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 8.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Αξιολόγηση με βάση 42 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 7341 φορές
ξανακάνω του SkyRoads

Bluemoon δημιουργία της SkyRoads είναι ένα γυαλισμένο-up ξανακάνω της Kosmonaut παιχνίδι. Οι δοκιμαστικές εκδόσεις και των δύο πλήρη παιχνίδια είναι τώρα διαθέσιμο για κατεβάσετε, όπως δωρεάν από την ιστοσελίδα του Bluemoon διαδραστικό.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται ξανακάνω του SkyRoads για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Κλασικά flash παιχνίδι που ονομάζεται ξανακάνω του SkyRoads. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται ξανακάνω του SkyRoads σε Griego και σχετίζεται με Κλασικά. Νέο παιχνίδι μας ξανακάνω του SkyRoads είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Κλασικά μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται ξανακάνω του SkyRoads ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

ξανακάνω του SkyRoads
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Κλασικά πιο έπαιξαν παιχνίδια

arkanoid παιχνίδι ►

Arkanoid

6
6 από τα 10 - 12068 ψήφους
Έπαιξε
182602
φορές

Χρησιμοποιώντας το ποντίκι, ο οδηγός του σκάφους για να σπάσουμε την μπάλα γύρω από την οθόνη και &# ...

Προτομή μια κίνηση παιχνίδι ►

Προτομή μια κίνηση

6
6 από τα 10 - 3418 ψήφους
Έπαιξε
74502
φορές

Παίξτε αυτό το κλασσικό παιχνίδι Προτομή μια κίνηση. Θα περάσουν από διαφορετικές οθόνες, και πρ^ ...