Παιχνιδια

Πυροβόλησε 3D Πολύγωνα

παιχνίδι της Κλασικά

Πυροβόλησε 3d Πολύγωνα

Πυροβόλησε 3D Πολύγωνα Βαθμολογία: 5/10

Πυροβόλησε 3d Πολύγωνα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτό το ελεύθερο σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι είναι πολύ παρόμοια με το κλασικό στοά παιχνίδι από την Atari, Battlezone. Θα πρέπει να συλλάβει τέσσερις σημαίες για να ολοκληρώσει την αποστολή. Μετακινήστε το δοχείο με τα βέλη ή τα πλήκτρα WASD και σουτ με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού ή το πλήκτρο διαστήματος. Επίσης, θα πρέπει να στοχεύουν με το ποντίκι. Να είστε βέβαιος να κρατήσει το δρομέα στον αγωνιστικό χώρο.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 7087 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3145 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 8 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 7087 φορές
Πυροβόλησε 3D Πολύγωνα

Battlezone είναι ένα πρώτου προσώπου παιχνίδι μάχης. Οι παίκτες ανταγωνίζονται για την υψηλότερη βαθμολογία σε έναν κόσμο πέρα από τα αστέρια. Είναι μια μάχη των δεξιοτήτων και των πνευμάτων μεταξύ του παίκτη και τις δεξαμενές του εχθρού και πυραύλους. Ένας πρόγονος του 3D παιχνίδια δράσης σήμερα, Battlezone εισήχθη το 1980. Ήταν τόσο προχωρημένη κατά τη στιγμή που ο αμερικανικός στρατός διέταξε τροποποιημένες εκδόσεις των παιχνιδιών για εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Πυροβόλησε 3D Πολύγωνα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Κλασικά flash παιχνίδι που ονομάζεται Πυροβόλησε 3D Πολύγωνα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Πυροβόλησε 3D Πολύγωνα σε Griego και σχετίζεται με Κλασικά. Νέο παιχνίδι μας Πυροβόλησε 3D Πολύγωνα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Κλασικά μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Πυροβόλησε 3D Πολύγωνα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Πυροβόλησε 3D Πολύγωνα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Κλασικά πιο έπαιξαν παιχνίδια

arkanoid παιχνίδι ►

Arkanoid

6
6 από τα 10 - 12068 ψήφους
Έπαιξε
182615
φορές

Χρησιμοποιώντας το ποντίκι, ο οδηγός του σκάφους για να σπάσουμε την μπάλα γύρω από την οθόνη και &# ...

Προτομή μια κίνηση παιχνίδι ►

Προτομή μια κίνηση

6
6 από τα 10 - 3418 ψήφους
Έπαιξε
74520
φορές

Παίξτε αυτό το κλασσικό παιχνίδι Προτομή μια κίνηση. Θα περάσουν από διαφορετικές οθόνες, και πρ^ ...