Παιχνιδια

Φίδι σε σκουλήκι

παιχνίδι της Κλασικά

Φίδι σε σκουλήκι

Φίδι σε σκουλήκι Βαθμολογία: 3/10

Φίδι σε σκουλήκι παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτό το ελεύθερο σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι είναι ακριβώς όπως το κλασικό παιχνίδι φίδι, μόνο με ένα σκουλήκι αντί ενός φιδιού ... και σε 3 διαστάσεις. Προσπαθήστε να τρώτε τα φρούτα και κάνει σκουλήκι σας να αυξηθεί. Αποφύγετε το χτύπημα στους τοίχους ή την ουρά σας. Καθώς αυξάνεται το επίπεδο, κάνει έτσι το επίπεδο δυσκολίας, και γίνεται πολύ δύσκολο.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6850 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3395 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 3.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Αξιολόγηση με βάση 8 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6850 φορές
Φίδι σε σκουλήκι

Τα βιντεοπαιχνίδια φίδι, που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια τα τέλη της δεκαετίας του 1970 σε στοές και έχει διατηρήσει δημοτικότητα από τότε, έγινε κάτι ενός κλασικού. Περιέργως, Φίδι βρήκε ένα τεράστιο ακροατήριο μετά έγινε το πρότυπο προ-φορτωμένο παιχνίδι για πολλά κινητά τηλέφωνα Nokia το 1998.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Φίδι σε σκουλήκι για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Κλασικά flash παιχνίδι που ονομάζεται Φίδι σε σκουλήκι. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Φίδι σε σκουλήκι σε Griego και σχετίζεται με Κλασικά. Νέο παιχνίδι μας Φίδι σε σκουλήκι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Κλασικά μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Φίδι σε σκουλήκι ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Φίδι σε σκουλήκι
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Κλασικά πιο έπαιξαν παιχνίδια

arkanoid παιχνίδι ►

Arkanoid

6
6 από τα 10 - 12068 ψήφους
Έπαιξε
182602
φορές

Χρησιμοποιώντας το ποντίκι, ο οδηγός του σκάφους για να σπάσουμε την μπάλα γύρω από την οθόνη και &# ...

Προτομή μια κίνηση παιχνίδι ►

Προτομή μια κίνηση

6
6 από τα 10 - 3418 ψήφους
Έπαιξε
74502
φορές

Παίξτε αυτό το κλασσικό παιχνίδι Προτομή μια κίνηση. Θα περάσουν από διαφορετικές οθόνες, και πρ^ ...