Παιχνιδια

φλίπερ χιόνι

παιχνίδι της Κλασικά

φλίπερ χιόνι

φλίπερ χιόνι Βαθμολογία: 8/10

φλίπερ χιόνι παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

φλίπερ βίντεο παιχνίδια είναι ένα κλασικό arcade παιχνίδια. Σε αυτό το παιχνίδι μπορείτε να παίξετε με έναν χιονιά σε ένα γιγαντιαίο φλίπερ, χτισμένο στην πλαγιά ενός λόφου. Χρησιμοποιήστε το πλήκτρο S για να ρίξει την μπάλα και τα πλήκτρα A και D για να χτυπήσει με τις πλευρικές ράβδους. Τα άλλα στοιχεία ελέγχου εμφανίζονται όταν ξεκινάτε το παιχνίδι.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6442 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3622 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 8.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Αξιολόγηση με βάση 18 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6442 φορές
φλίπερ χιόνι

φλίπερ παιχνίδια από διασκέδαση κλήθηκαν επίσης βατραχοπέδιλα. Ήταν παιχνίδια που έπρεπε να κρατήσει μια μπάλα στο παιχνίδι για όσο το δυνατόν περισσότερο από το χτύπημα αυτό με έναν αναδευτήρα (πτερύγια). Αυτή η έκδοση είναι ένα σκηνικό παιχνίδι pixel στυλ σε πίστες του σκι σε ένα βουνό.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται φλίπερ χιόνι για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Κλασικά flash παιχνίδι που ονομάζεται φλίπερ χιόνι. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται φλίπερ χιόνι σε Griego και σχετίζεται με Κλασικά. Νέο παιχνίδι μας φλίπερ χιόνι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Κλασικά μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται φλίπερ χιόνι ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

φλίπερ χιόνι
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Κλασικά πιο έπαιξαν παιχνίδια

arkanoid παιχνίδι ►

Arkanoid

6
6 από τα 10 - 12068 ψήφους
Έπαιξε
182608
φορές

Χρησιμοποιώντας το ποντίκι, ο οδηγός του σκάφους για να σπάσουμε την μπάλα γύρω από την οθόνη και &# ...

Προτομή μια κίνηση παιχνίδι ►

Προτομή μια κίνηση

6
6 από τα 10 - 3418 ψήφους
Έπαιξε
74510
φορές

Παίξτε αυτό το κλασσικό παιχνίδι Προτομή μια κίνηση. Θα περάσουν από διαφορετικές οθόνες, και πρ^ ...