Παιχνιδια

Space Invaders Extreme

παιχνίδι της Κλασικά

Space invaders extreme

Space Invaders Extreme Βαθμολογία: 8/10

Space invaders extreme παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το δωρεάν online παιχνίδι, μόνο ο στόχος σας είναι να σκοτώσουν όσους περισσότερους εχθρούς μπορείς. Είναι παρόμοιο με ένα παιχνίδι πλευρά κύλιση, μόνο αυτό το ένα πηγαίνει κατακόρυφα. Είναι επίσης αρκετά πιο γρήγορα από ένα κλασικό ένα. Έχετε παίξει ποτέ το Space Invaders; Είναι το παιχνίδι που μοιάζει περισσότερο με αυτό. Μόνο σε αυτό το ένα, δεν χρειάζεται καν να μπουν στον κόπο να πυροβολήσει γιατί είναι πάντα γυρίσματα. Τα μόνα πλήκτρα που έχετε να ανησυχείτε για είναι τα βελάκια, το οποίο είναι, φυσικά, που χρησιμοποιούνται για τη μετακίνηση γύρω από την οθόνη και το πλήκτρο διάστημα, γιατί θα σας κάνει να πάτε σε ψυχο τρόπος, το οποίο είναι ένας τρόπος που σε κάνει να ανίκητος και διπλασιάζει η ζημιά που κάνει το σκάφος σας σε εχθρούς. Καλή διασκέδαση!

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6535 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3499 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 8.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Αξιολόγηση με βάση 12 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6535 φορές
Space Invaders Extreme

Οι αρχικές Space Invaders είναι ένα στοά παιχνίδι βίντεο κυκλοφόρησε το 1978. Είναι ένα από τα πρώτα παιχνίδια σκοποβολής και ο στόχος είναι να νικήσουμε τα κύματα των αλλοδαπών με ένα κανόνι λέιζερ για να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να ελέγχει ένα κανόνι λέιζερ μετακινώντας την οριζόντια στο κάτω μέρος της οθόνης και το ψήσιμο σε φθίνουσα αλλοδαπών. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι αλλοδαποί νίκησε, το κίνημα αλλοδαπών και τη μουσική παιχνίδια και επιτάχυνση. Ο στόχος είναι να νικήσουμε πέντε σειρές των έντεκα αλλοδαπών που κινούνται οριζόντια εμπρός και πίσω σε όλη την οθόνη, καθώς προχωρούν προς το κάτω μέρος της οθόνης. Ο παίκτης κερδίζει ένα εξωγήινο, και κερδίζει πόντους, πυροβολώντας με το κανόνι λέιζερ.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Space Invaders Extreme για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Κλασικά flash παιχνίδι που ονομάζεται Space Invaders Extreme. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Space Invaders Extreme σε Griego και σχετίζεται με Κλασικά. Νέο παιχνίδι μας Space Invaders Extreme είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Κλασικά μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Space Invaders Extreme ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Space Invaders Extreme
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Κλασικά πιο έπαιξαν παιχνίδια

arkanoid παιχνίδι ►

Arkanoid

6
6 από τα 10 - 12068 ψήφους
Έπαιξε
182602
φορές

Χρησιμοποιώντας το ποντίκι, ο οδηγός του σκάφους για να σπάσουμε την μπάλα γύρω από την οθόνη και &# ...

Προτομή μια κίνηση παιχνίδι ►

Προτομή μια κίνηση

6
6 από τα 10 - 3418 ψήφους
Έπαιξε
74502
φορές

Παίξτε αυτό το κλασσικό παιχνίδι Προτομή μια κίνηση. Θα περάσουν από διαφορετικές οθόνες, και πρ^ ...