Παιχνιδια

Space Invaders σε 3D

παιχνίδι της Κλασικά

Space invaders σε 3d

Space Invaders σε 3D Βαθμολογία: 6/10

Space invaders σε 3d παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτό το δωρεάν παιχνίδι γραμμή είναι για το διάσημο παιχνίδι Space Invaders στοά κυκλοφόρησε το 1978, στο οποίο ο στόχος είναι να νικήσουμε τα κύματα των αλλοδαπών με ένα κανόνι λέιζερ για να κερδίσουν όσο περισσότερους πόντους γίνεται. Σε αυτή την περίπτωση, ο στόχος είναι ακριβώς η ίδια, εκτός από τώρα μπορείτε να κινηθεί σε τρεις διαστάσεις και έχουν ένα υψηλότερο αριθμό των εισβολέων.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6967 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3198 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 22 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6967 φορές
Space Invaders σε 3D

Το παιχνίδι ήταν η έμπνευση για πολλά άλλα παιχνίδια βίντεο, επανακυκλοφόρησε σε πολλές πλατφόρμες, και οδήγησε σε αρκετές συνέχειες ή προσαρμογές.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Space Invaders σε 3D για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Κλασικά flash παιχνίδι που ονομάζεται Space Invaders σε 3D. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Space Invaders σε 3D σε Griego και σχετίζεται με Κλασικά. Νέο παιχνίδι μας Space Invaders σε 3D είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Κλασικά μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Space Invaders σε 3D ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Space Invaders σε 3D
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Κλασικά πιο έπαιξαν παιχνίδια

arkanoid παιχνίδι ►

Arkanoid

6
6 από τα 10 - 12068 ψήφους
Έπαιξε
182608
φορές

Χρησιμοποιώντας το ποντίκι, ο οδηγός του σκάφους για να σπάσουμε την μπάλα γύρω από την οθόνη και &# ...

Προτομή μια κίνηση παιχνίδι ►

Προτομή μια κίνηση

6
6 από τα 10 - 3418 ψήφους
Έπαιξε
74510
φορές

Παίξτε αυτό το κλασσικό παιχνίδι Προτομή μια κίνηση. Θα περάσουν από διαφορετικές οθόνες, και πρ^ ...