Παιχνιδια

θύελλα

παιχνίδι της Κλασικά

θύελλα

θύελλα Βαθμολογία: 8/10

θύελλα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Εχθροί στροβιλισμού γύρω στην άκρη του γήπεδο, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το γήπεδο και να κινηθεί προς τον παίκτη. Όταν όλοι οι εχθροί σε ένα επίπεδο καταστραφεί ή μέχρι το τέλος του κοντά στο γήπεδο, τα στημόνια παίκτης στο επόμενο επίπεδο με το ταξίδι κάτω από το γήπεδο. Ο παίκτης πρέπει να αποφύγει ή να καταρρίψουν οποιαδήποτε αιχμές άφησε πίσω ενώ στρέβλωση. Ο παίκτης χάνει ένα πλοίο, όταν ένας εχθρός έρχεται σε επαφή με το σκάφος τους, πυροβολεί ή άλλως καταστρέφει, ή εάν το πλοίο χτυπήσει μια ακίδα ενώ στρέβλωση. Αν ένα επαρκές όριο φτάσει στο σημείο, ο παίκτης μπορεί να κερδίσει ένα νέο πλοίο. Το παιχνίδι τελειώνει όταν οι εχθροί να καταστρέψει όλα τα πλοία του παίκτη.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 7977 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2897 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 8.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Αξιολόγηση με βάση 74 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 7977 φορές
θύελλα

Τρικυμία είναι ένα στοά παιχνίδι αναπτύχθηκε από Atari Inc, αρχικά είχε σχεδιαστεί και προγραμματιστεί από τον David Theurer. Ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 1981, εξακολουθεί να παραμένει πολύ δημοφιλής και έχει λάβει διάφορες συνέχειες και τις εκδόσεις. Ήταν το πρώτο παιχνίδι βίντεο που περιέχει μια λειτουργία δυσκολία, αλλά αυτό προσδιορίζεται αυτόματα από το πρώτο επίπεδο.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται θύελλα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Κλασικά flash παιχνίδι που ονομάζεται θύελλα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται θύελλα σε Griego και σχετίζεται με Κλασικά. Νέο παιχνίδι μας θύελλα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Κλασικά μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται θύελλα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

θύελλα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Κλασικά πιο έπαιξαν παιχνίδια

arkanoid παιχνίδι ►

Arkanoid

6
6 από τα 10 - 12068 ψήφους
Έπαιξε
182602
φορές

Χρησιμοποιώντας το ποντίκι, ο οδηγός του σκάφους για να σπάσουμε την μπάλα γύρω από την οθόνη και &# ...

Προτομή μια κίνηση παιχνίδι ►

Προτομή μια κίνηση

6
6 από τα 10 - 3418 ψήφους
Έπαιξε
74502
φορές

Παίξτε αυτό το κλασσικό παιχνίδι Προτομή μια κίνηση. Θα περάσουν από διαφορετικές οθόνες, και πρ^ ...