Παιχνιδια

κλίση 3D Φίδι

παιχνίδι της Κλασικά

κλίση 3d Φίδι

κλίση 3D Φίδι Βαθμολογία: 6/10

κλίση 3d Φίδι παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτό το δωρεάν σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι είναι ένα κλασικό παιχνίδι βίντεο φίδι στο οποίο θα πρέπει να ελέγχει το φίδι με τα βελάκια για να δείτε τα μπλοκ. Το φίδι θα αυξηθούν όλο και περισσότερο όπως μπορείτε να συγκεντρώσετε τα κίτρινα μπλοκ. Το μόνο πράγμα που δεν μπορεί να συντρίψει με ουρά είναι σας, έτσι ώστε να έχετε κατά νου ότι αν διασχίζουν μία πλευρά, θα καταλήξετε στην άλλη.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6958 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3231 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 14 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6958 φορές
κλίση 3D Φίδι

Τα βιντεοπαιχνίδια φίδι, που προήλθε κατά τη διάρκεια τα τέλη του 1970 σε στοές και έχει διατηρήσει δημοτικότητα από τότε, έγινε κάτι ενός κλασικού. Περιέργως, φίδι βρήκε ένα τεράστιο ακροατήριο, αφού έγινε το πρότυπο προ-φορτωμένο παιχνίδι με πολλά κινητά τηλέφωνα Nokia, το 1998.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται κλίση 3D Φίδι για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Κλασικά flash παιχνίδι που ονομάζεται κλίση 3D Φίδι. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται κλίση 3D Φίδι σε Griego και σχετίζεται με Κλασικά. Νέο παιχνίδι μας κλίση 3D Φίδι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Κλασικά μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται κλίση 3D Φίδι ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

κλίση 3D Φίδι
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Κλασικά πιο έπαιξαν παιχνίδια

arkanoid παιχνίδι ►

Arkanoid

6
6 από τα 10 - 12068 ψήφους
Έπαιξε
182593
φορές

Χρησιμοποιώντας το ποντίκι, ο οδηγός του σκάφους για να σπάσουμε την μπάλα γύρω από την οθόνη και &# ...

Προτομή μια κίνηση παιχνίδι ►

Προτομή μια κίνηση

6
6 από τα 10 - 3418 ψήφους
Έπαιξε
74498
φορές

Παίξτε αυτό το κλασσικό παιχνίδι Προτομή μια κίνηση. Θα περάσουν από διαφορετικές οθόνες, και πρ^ ...