Παιχνιδια

Wolfenstein 3D φλάς

παιχνίδι της Κλασικά

Wolfenstein 3d φλάς

Wolfenstein 3D φλάς Βαθμολογία: 8/10

Wolfenstein 3d φλάς παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτή η δωρεάν σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι είναι ένα φλάς μετατροπή του κλασικού Wolfenstein 3D. Πρόκειται για ένα σκοπευτές πρώτου προσώπου που αρχικά κυκλοφόρησε το 1992 για δύο. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα με τα βέλη για να μετακινήσετε, το πλήκτρο διαστήματος για να ανοίγουν πόρτες και το πλήκτρο αλλαγή για να πυροβολήσει. Το παιχνίδι είναι ευρέως θεωρείται ότι βοήθησε να διαδώσει το είδος του παιχνίδια πρώτο Πρόσωπο σκοπευτές για το PC.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 9185 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2468 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 8.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Αξιολόγηση με βάση 162 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 9185 φορές
Wolfenstein 3D φλάς

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε αρχικά στον υπολογιστή και στη συνέχεια μεταφερθεί σε ένα ευρύ φάσμα των συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών και κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Wolfenstein 3D φλάς για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Κλασικά flash παιχνίδι που ονομάζεται Wolfenstein 3D φλάς. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Wolfenstein 3D φλάς σε Griego και σχετίζεται με Κλασικά. Νέο παιχνίδι μας Wolfenstein 3D φλάς είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Κλασικά μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Wolfenstein 3D φλάς ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Wolfenstein 3D φλάς
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Κλασικά πιο έπαιξαν παιχνίδια

arkanoid παιχνίδι ►

Arkanoid

6
6 από τα 10 - 12068 ψήφους
Έπαιξε
182608
φορές

Χρησιμοποιώντας το ποντίκι, ο οδηγός του σκάφους για να σπάσουμε την μπάλα γύρω από την οθόνη και &# ...

Προτομή μια κίνηση παιχνίδι ►

Προτομή μια κίνηση

6
6 από τα 10 - 3418 ψήφους
Έπαιξε
74510
φορές

Παίξτε αυτό το κλασσικό παιχνίδι Προτομή μια κίνηση. Θα περάσουν από διαφορετικές οθόνες, και πρ^ ...