Παιχνιδια

ζόμπι σαρανταποδαρούσα

παιχνίδι της Κλασικά

ζόμπι σαρανταποδαρούσα

ζόμπι σαρανταποδαρούσα Βαθμολογία: 8/10

ζόμπι σαρανταποδαρούσα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτή η δωρεάν online παιχνίδι είναι βασικά για τη δολοφονία ζόμπι. Το παιχνίδι είναι ακριβώς όπως το κλασικό στοά παιχνίδι σαρανταποδαρούσα. Αν έχετε παίξει ποτέ σαρανταποδαρούσα, τότε δεν θα πρέπει να έχουν πολλά προβλήματα με αυτό το παιχνίδι. Ο παίκτης αντιπροσωπεύεται από έναν άνθρωπο με ένα πολυβόλο στο κάτω μέρος της οθόνης. Μετακινήστε χαρακτήρα σας με το ποντίκι σας και να πυροβολούν την σειρά των ζόμπι που προχωρούν από το πάνω μέρος της οθόνης προς τα κάτω μέσα από ένα νεκροταφείο. Σκοποβολή κάθε ζόμπι, δημιουργεί μια ταφόπλακα και διαιρεί τη γραμμή σε δύο κομμάτια σε εκείνο το σημείο.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6210 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3546 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 8.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Αξιολόγηση με βάση 16 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6210 φορές
ζόμπι σαρανταποδαρούσα

Η σειρά των ζόμπι ξεκινά από την κορυφή της οθόνης, που ταξιδεύουν είτε αριστερά είτε δεξιά. Όταν χτυπήσει ένα εμπόδιο ή την άκρη της οθόνης, πέφτει ένα επίπεδο και διακόπτες κατεύθυνση. Αν έκρηξη αντικείμενα που βρίσκονται στο δρόμο ζόμπι, θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να φτάσει σε σας. Απλά μην ξεχάσετε να πυροβολούν τα ζόμπι πάρα πολύ. Εάν ένα ζόμπι φτάνει στο κάτω μέρος της οθόνης, είτε από αριστερά ή δεξιά, τότε θα πεθάνεις.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται ζόμπι σαρανταποδαρούσα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Κλασικά flash παιχνίδι που ονομάζεται ζόμπι σαρανταποδαρούσα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται ζόμπι σαρανταποδαρούσα σε Griego και σχετίζεται με Κλασικά. Νέο παιχνίδι μας ζόμπι σαρανταποδαρούσα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Κλασικά μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται ζόμπι σαρανταποδαρούσα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

ζόμπι σαρανταποδαρούσα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Κλασικά πιο έπαιξαν παιχνίδια

arkanoid παιχνίδι ►

Arkanoid

6
6 από τα 10 - 12068 ψήφους
Έπαιξε
182602
φορές

Χρησιμοποιώντας το ποντίκι, ο οδηγός του σκάφους για να σπάσουμε την μπάλα γύρω από την οθόνη και &# ...

Προτομή μια κίνηση παιχνίδι ►

Προτομή μια κίνηση

6
6 από τα 10 - 3418 ψήφους
Έπαιξε
74502
φορές

Παίξτε αυτό το κλασσικό παιχνίδι Προτομή μια κίνηση. Θα περάσουν από διαφορετικές οθόνες, και πρ^ ...